<3


sweet guys (Y)


busskorts depression

fuuuck, ja har tappat bort mitt busskort! det är verkligen ingenstans måste ha tappat de någonstans i stan när jag skulle ta upp något ur fickan. gud vad ett busskort kan göra en deprimerad. blir att kirra ett nytt på måndag.
nog om de det var roligt tills ja märkte att ajg inte hade hittade busskortet. vi var iallafall och kollade innebandy när juniorerna spelade. de var rätt bra men fick inte till målen. Onyx hade även en väldigt taggad hejjarklack haha! och även specifika personer. Efter matchen var det en evig väntan på bussen. Nu är jag hemma i värmen, för varmt är de då inte ute! funderar på att gå och sova och tagga för imorrn.

spruta 2



Ja då var de gjort, har tagit den andra sprutan av tre mot livmoderhalscancer. Det gick väldigt bra kändes ingenting. När hon tog sprutan satt jag och läste nått om vitlök som satt på väggen haha. Jag kände mig inte ens svimfärdig. Det måste vartit en starkare dos i första sprutan. Efter vårdcentralen gick jag in och satte in pengar på Ica kortet åt mamma. Man får ställa upp på sina föräldrar när de är sjuka. om ett tag ska jag laga mat till mig och mamma fast innan det ska jag sätta på en tvättmaskin. vuxenpoäng till mig där va? vad händer ikväll folket? jag vill inte sitta hemma så säg till om det händer nått! nej tack till gt iaf.

chokladbollar



bakade nästan nyss chokladbollar och nu sitter jag här och mumsar i mig dem. Gott!
Jo jag vet att jag får för mig konstiga ideér så sent på kvällarna. men jag är som sagt en nattmänniska

biomys

ja då har man precis städat sina rum. nästan iallafall. dammsugningen sparar jag nog tills imorgon, annars lär det bli livat här.
dagen har bestått av lite shopping med lovisa och även blomman ett tag. jag hittade bara 1 rosa fint nagellack, ovanligt för att vara mig att bara hitta en pytte liten sak! senare på kvällen åkte jag, lovisa, hennes mamma och hennes lillasyter carro + hennes kompis in till nyköping för att titta på upp. filmen var rätt rolig men disney filmer är inte min stil direkt. efter det åkte ja hem och bara tog det lugnt.
nu är ja trött efter städningen. snart väntar sängen för min del tror jag.
godnatt

råbytrakterna


fridis


jag bjuder på en bild på frida.

Dagen har bestått av innebandy tittande med frida. Resten av dagen har bara rullat iväg med en väldans fart.
vad gör alla folk om kvällarna? det är helt dött!  ja jag och frida har bara pratat massa tjejsnack.
har precis ställt om klockan. Inatt får man sova en timma mer. ja vet att man ska ställa om klockan vid 3. men va spelar de för roll om man ställer om den innan man går och lägger sig? ja tyckte de va smart iaf (Y)
nu är det sängen som väntar. see you.


00:57

kom nästan precis hem från fotbollen. var hur tråkigt som helst men det som livade upp stämningen var alla roliga människor man hade runt sig. endel skrattande blev det också, nämner inte vad vi skrattade åt..
Nu har jag precis ätit en chokladboll som jag hittade i skafferiet. hihi. När jag tittar ut över rummet ser jag att det verkligen behöver städas. det är exakt vad jag ska göra nu! jag vet att det kanske är en konstig tidpunkt att göra det på. men det gör jag alltid på nätterna när jag har tråkigt.

imse vimse spindel

fram tills nu har jag vart överlycklig att jag inte sett en spindel här på hur länge som helst. Självklart när ingen är hemma ska en liten äcklig spindel med långa ben springa fram från byrån. Jag får rysningar i hela kroppen bara av att tänka på att den finns där bakom. även fast jag avskyr spindlar så tog jag modet till mig att försöka döda den. Jag bryr mig inte om det blir regn för det regnar ändå alltid nu för tiden. Spindeln var snabb och sprang bakom byrån igen. Från och med nu har jag inte fötterna på golvet!

lovisa <3


en bild på mig och lovisa för mer än 1,5 år sen

Nu kilar vi och kollar på innebandy
förövrigt super skönt med lov :D

erik hassle



tänkte bara ladda upp en super skön låt som jag förövrigt sitter och lyssnar på nu.

knas

Jag som hade skrivit ett långt blogg inlägg.. självklart ska det bli något fel så det inte läggs upp.
Detr är förövrigt något knas med min blogg eftersom kommentarer inte syns direkt när man loggar in.
Jag tänker dessutom inte skriva om det så de så.
nu vart jag inte glá så jag ska tröst äta något som jag kommer att hitta i skafferiet.


bästa pappa

Min pappa är bara för gullig. Först ringer han och frågar om jag vill ha godis eller en tidning för att han skulle förbi statiol. Sen efter ett tag ringer han och säger att han är här utanför och att jag ska gå och öppna. När jag öppnat dörren ser jag att han håller en mcdonalds påse i handen. vilken överraskning. jag var inte ett dugg hungrig. Då sa pappa att du får äta det annars får du slänga det. Det är såklart att jag äter det annars skulle jag fått dåligt samvete att jag slängde det som pappa var så gullig och köpte. Nu ska jag köpa något till pappa för att överraska honom lite. ojuste, de här är itne kul och säga. lite pinsamt faktiskt. Han har inte heller fått sin födelsedagspresent jag köpte. Den ligger så fint i lådan, jag köpte någon liten skål där de ser ut som de ligger godis inuti. och sen skulle jag köpa massa godis och lägga där i. Men det blev inte av av någon underlig anledning. Så nästa gång jag träffar hon så ska jag köpa massa godis och lägga i skålen och sen sätta sånt där genomskinligt runt med en finfin rosett på. jag vet att min pappa gillar att få trisslotter så jag ska även köpa några sånna. Jag ska nog gå på stan någon gång i veckan och se om jag hittar någon roligare present än lotter. det är inte kul att ge bort lotter. det gör alla. Jag måste komma på något annat!


 jag älskar dig pappa <3


skolfoto de värsta jag vet

Skolfoto idag som jag skrev förut. De lär väl bli dåligt som alla andra år jag kan minnas. hade klackskor men fick såklart sitta ändå. Det känns nästan som om det står någonstans att bea ska sitta ner. Jag längtar definitivt inte till vi får korten. De första man gör är att kolla snabbt på sig och sedan i nästa sekund är katalogen ihopslängd. De är exakt så det brukar vara hos mig när man får hem den. att man gör någon konstig min som bara en själv kan göra som gör att man ser ut som ett mongo. Eller sjunker ihop på stolen?  ja eller stäcker jätte mycket på sig? ja vilket dilemma hur man ska sitta för att de kanske är en liten liten chans att det blir någorlunda bra. andra saker som kan förstöra det är ansiktet i just de ögonblicket han tar kort, antingen lyckas man väl blunda eller sitta och stirra. Ja vi kan konstatera att det aldrig blir bra.
Efter skolan var det handledarkurs i 3 timmar. var ändå rätt intressant att lyssna och ja man fick ju fika.
Företagsekonomi boken ligger här brevid mig och väntar på att bli öppnad. men jag kollar bara lite konstigt på den och sen förs min blick tillbaka till datan. egentligen borde jag ta mig en liten titt i den. men först ska jag duscha och sen får vi se hur de blir med den saken.
Inga bilder på sistone men har inga nya och har inte tid att ta några och orkar inte heller för den delen. då vet ni.


hollywood fruar



kunde inte uppdatera igår för att servern inte fungerade så bra.

jag kollade på svenska hollywood fruar som tyvärr har slutat nu. De är ett himla roligt program för att medverkarna är så patetiska.
Jag hoppas verkligen att de kommer några avsnitt till.

dagens schema.
# datakunskap
# engelska
 LUNCH
#spanska
#religion & skolfoto
#filosofi
# handledar kurs för övningskörning
sen ikväll blir de väl som vanligt att plugga..

de var en liten snabb uppdatering kanske gör ett inlägg senare.
puss & kram

någonstans på sveriges vägar.

Just nu befinner jag mig någonstans mellan stockholm och nyköping. var som jag skrev förut och firade min kusin som fyller år idag. God mat bjöds det på och såklart tårta till efterrätt. efter maten och de hjälpte jag henke med sin matte för att han har prov imorgon. de var väldigt svåra tal för att gå i 8:an måste ja säga. de avr ungefär vad vi gjorde i stockholm. mycket trevligt måste jag säga. den där familjen är så härlig. Nu ska jag återgå till pluggandet av mina 250 glosord som vi ska kunna till nästa tisdag, eller var det torsdag? - äsch, jag vet inte.
wish me luck!


sämsta lördagen på länge?

Gårdagen rent ut sagt sög. Match mot trosa, förlorade med 4-2. Jag gjorde iallafall ett mål som vissa sa att jag skulle fixa.. sen på kvällen for vi ut till  bryngan där vissa kollade fotboll andra åt godis och pratade. Jag var nog en av dom skulle jag tro. kommentatorerna pratade dessutom typ kinesiska så man förstog inget. vid 11 gick vi därifrån ut i det kalla vädret. På väg därifrån mötte vi ca 30-40 till som skulle till den där " festen". de tog mig och felicia ungefär 1 timme att gå längst utifrån bryngan till vallarna där vi blev upphämtade och fick skjuts hem.
det var vad gårdagen bestog av.
nu ska jag gå och ta på mig kläder och sen kila till mormor och morfar och hjälpa till lite tänkte jag. ibland känner jag för att vara snäll och hjälpa de gamla. de är så jag känner nu!
Ikväll blir det stockholm och fira en av kusinerna som fyller, ja jag tro det är 21 om jag minns rätt.
Söndagar är bara för värdelösa. Kan dom inte ta bort dem från almenackan?

busstur

skolan idag som vanligt, idrottsprovet var jätte lätt fast jag abra läst igenom häftet lite snabbt. Efter skolan tog jag och Linda bussen ner på stan. den körde värsta omvägen som den aldrig någonsin har åkt förut. För er som bor i nyköping förstår att de var en omväg...vid vallarna svängde bussen höger, om de ksulle svängt vänster skulle vi vart framme på 2 minuter. men nej bussen körde runt vid polishuset och upp där vid hamnen igen , körde rakt egenom rondellen vid vallarna där vi återigen skulle svängt. men sen körde den som tur var oss till busstationen efter 5 minuters omväg. och de är mycket för att bo i nyköping. Väl framme gick vi och åt sen kollade runt lite på stan. Jag hittade en tröja. ikväll blir de att ta de lugnt och kolla film och bara mysa.
Imorgon är det seriepremiär för hela slanten mot trosa. Tagga nu tjejer! håll tummarna för oss.

Nu är jag redo för vintern


pluggis

ett prov av tre avlarat idag. gick verkligen skit dåligt. klassträff på nästa omprovstillfälle känns det som. hela klassen kommer få ig som på dianas andra prov.. Nu har jag vart duktig och precis gjort klart våran uppgift i historia om mellanrkrigstiden, men nu är det fortsättning på pluggandet, det blir lite spanska eftersom det andra provet denna vecka är imorgon. Nu ska jag inte gagga mer om alla 100 tals prov vi har!
ha det toppen everybody


skoltröttis

Jag skulle helst viljat hoppa över den här veckan som kommer. kan ingen fixa en tidsmaskin  *POFF* så är jag i något varmt land med sol och bad och inte iskalla sveriget? skoltrött? yesbox! lov om 3 veckor vilket kommer att sitta fint! fast ja vi ska väl inte ta ut de roliga i förtid, lärarna får säkert för sig att vi ska ha ett och annat prov eller inlämning precis efter lovet..
 Nu är det så här att jag slänger igen den där jäkla svenska litteratur boken och alla mina anteckningar på datan och säger godnatt till john blund. Nu har jag klagat färdigt och ska va tyst.




chill lördag


renässansen

helgen har varit mysig! det mindre mysiga är att vi har plugg ända upp till axlarna. Renässansen imorgon, jag kommer få ig så hårt. jag kan verkligen ingenting, förstår ingenting, vill inte förstå någonting? de kan inte gå annat än sämst. men man kan ju hoppas på att man får G iallafall. Dianas prov är inte de lättaste heller. ibland tar hon med saker som hon inte sagt någonting alls om. Dessutom skriver hon massa tänkar frågor. och för en som inte kan tänka så sent på en eftermiddag blir det inte lätt för.  men nog skrivet om det. upp med humöret nu.
ska nog gå och ta mig lite glass nu och höja blodsockernivån en aning. pusssss

fiest



snart bär det av till nyköping för fest :D

helg övergår till plugg.



ligger i sängen och grubblar på om jag ska börja på min engelska bok.
vet inte hur jag ska göra men den verkar väldigt bra. Den heter the only boy for me och jag tror att den är en bok som man verkligen kan fastna för. jag har egentligen aldrig tid att läsa men jag har flera böcker ja verkligen måste ta mig tid att läsa. men det här är ju en skoluppgift så man får ta sig den tiden... ja det är ju inte det ända jag ska ta mig tid till den här helgen. det här är bara början. jag har även prov i Svenska om renässansen, spanska och idrottsprov. och ja jag kommer ha en rolig helg. ¨
jag kände att ja behövde skriva nått. så nu vet ni vad jag gör hela helgen. nästan iallafall.
jag vet ni antecknar puss!


freedom


innebandy


match f 95


just nu lyssnar jag på denna dunder sköna låt i en lite modernare stil.

har nästan precis ätit och ligger nu under täcket i sängen och fryser och taggar till match. bra kombintation där känner jag. Matchen mot F 95 går av stapeln klockan 18,45 i ramdalshallen. Nu ska vi visa dem var skåpet ska stå. ska snart packa väskan och fara vidare mot destination oxelösund. vi hörs!

RSS 2.0