plugg upp över öronen

dagen har inte var bra. den började sämst med ett matte prov som var sjukt svårt, hej IG. sen fick man reda på ett psykologiprov som man var 2 poäng från G på. mitt första IG på hela gymnasiet om man inte får det på matteprovet också... just nu sitter jag med spanka boken i knät och tragglar in alla reflexiva verb och allt vad det heter. därefter väntar en artikel på att läsas och trixas med.  för imorrn är det argument skrivande uppsats. och juste så vare engelska också men jag hinner inte med den, men ingen lär ju ändå ha gjort den hoppas jag. great week och det är bara början. shit. snart ska jag ta en paus och kolla på hollywoodfruarna, bästa programmet lätt. roliga inlägg blir det när det är skola för skolan är ju så rolig?


låt tips




fullt upp fram till lovet

dagen har vart bra började klockan tio och hade geografi där vi fick sitta och plugga på provet, sen vare pancakes som vi alla gillar. därefter hade vi idrott, jag och några andra var inte med på lektionen pga olika anledningar så vi fick gå ut och leta snödroppar och ta kort på. snacka om en lugn dag! Igår fick jag även reda på att jag fick sommarjobbet på västkusten så blir borta där 5 veckor från och med 12 Juni. ni anar inte hur glad jag är. det kommer bli så jävla awsome. imorrn äre lördag och då ska jag träffa mina klasskompisar och mysa och ha roligt. sen är det redan söndag,. gud vad helgerna går snabbt! på söndag ska jag först slita som ett djur på jobbet sen hem och tvingas plugga. jag önskade att vi kunde ta bort söndag och hoppa direkt in i nästa vecka. eller vänta då nalkas matteprov, spanskaprov, arumentsskrivande och geogarfiprov. jag tror jag hoppar det där jag sa med att vi bara skippar söndag och hoppar fram ännu en vecka för då är det LOOOV! skönt med två veckors lov för min del me gusta. nu ska jag vila upp mig så jag orkar morgondagen. pusssis

solo- iyas




And I don't wanna go, no
I don't wanna go, go
I don't wanna go, no
I don't wanna go, no
I don't want to walk this earth
If I gotta do it solo (solo)


Cuz I was so high
And I was so low
And I don't wanna walk around alone, so lone
And I don't want to walk this earth
If I gotta do it solo (solo, solo)

<3

headache, var min bästa vän förut typ

nu är jag back on track igen. haft en liten paus från bloggandet eftersom det enda som rör sig i mitt huvud just nu är plugg, plugg och ännu mer plugg. Helgen har varit lugn har bara vart hemma och i söndags jobbade jag. skulle pluggat i söndags men det blev inte mycket av utan jag somna snabbt som bara den. Idag är det måndag och jag har världens huvudvärk och lite feber. men att vara sjuk har man inte tid med denna vecka. Idag fick vi tillbaka våra ekonomiprov och jag blev nöjd med resultatet. tro det eller ej men jag fick VG. imorgon har vi engelska redovisning eftersom alla av någon anledning gick hem för vi hade muntligt.

Imorgon har vi : filosofi inlämning, engelska redovisning och religionsprov.
nästa vecka blir inte bättre den. ge mig lov ah!

nu ska jag gå och kolla på svenska hollywood fruar och sen ska jag fortsätta med religionen.

tråkig fredag.

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?  det får man se när man hittar honom. han ser ut som han ser ut
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nej
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? klassen
4. Hur lång är du? 160cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? flickan som lekte med elden
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - "kom dit :) <3"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa för då får man bäst svar snabbast
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? igår
10. Icke godkänt i något ämne? Nej
11. Mvg i något? 3 ämnen
12. När vaknade du idag? halv 8
13. Vilken är din favoritplats? sängen under ett varmt täcke, jag är så himla frusen jämt
14. Vilken plats föredrar du minst? sjukhus
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? typ så långt som nyköping kanske?
16. Hur stor är din säng? 120
17. Vad sover du i? trosor och tröja typ
18. Hur många kuddar har du i sängen? två
19. Var har du bott/bor?: massa ställen i oxelösund och i nyköping
20. Tycker du om kinamat? jovars
21. Tycker du om kaffe? kaffe latte only
22. Vad dricker du helst till frukost? inget annat än mjölk! oboy går också bra
23. Kan du spela poker? jaa det kan jag
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? tror inte det
25. Vill du ha barn? jaa klart
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska och lite spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans? ja när jag var liten.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet fast jag gillar inte att man inte ser botten
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och fika
30. Är du cool? nää
31. Kan du snurra tungan? klart jag kan.
32. Vem är den roligaste människan du känner? Finns många
33. Vad har du för ringsignal? just nu har jag bad boys- alexadra burke feat flo rida.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja i en låda tror jag
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en duk
36. Kan du byta olja på bilen? nej, ser jag ut som en mekaniker?
37. Vilken var den senaste boken du läste? en shopaholics bekännelser eller nåt i den stilen
38. Har du haft sex under den senaste månaden? nej
39. Dansar du i bilen? dansar och dansar ahha. musik på högsta volym bara och sjunger så man inte hör sig själv (y)
40. När var du i kyrkan senast? 1,5 år sedan då mamma gifte sig.
41. Hur många hål har du? haha, vad?
42. Har du någon piercing? bara naveln
43. Har du någon tatuering? nej, men förhoppningsvis snart
44. Gillar du någon just nu? nej
45. Har du provat droger? aldrig!
46. Röka eller snusa? - inget!
47. Har du pojkvän/flickvän? nej
48. Vad är ditt mobil nummer?
49. Vad ska du göra ikväll? kollla på tv och sova.
50. Har du några syskon? nej
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? abbonnemang!

helgens bravader

igår var det freddes och johns 18-års fest vilken blev lyckad. därefter drog vi oss hem till hanna och gosa ner oss i sängen. ingen efterfest här inte för endel skulle spela match andra skulle jobba dagen efter. jag och sofia fick dela på en bäddmadrass som var ungefär 5 cm tjock haha. det var skönt. även fast man hade sofia i sin säng så var det rätt kallt måste jag säga :( idag har jag som alla andra söndagar jobbat. snart kommer lönen, eller snart och snart men det ska bli najs. när jag kom hem dök jag dirket ner i ekonomiboken. prov imorrn och jag tycker det är svårt. en jäkla massa begrepp man ska kunna. mina ögon är jätte trötta och vill bara stänga sig, blev itne mycket sömn inatt inte.. så nu ska jag snart knoppa.


we´ve run out of words, we´ve run out of time. we´ve run out of reasons, really why are we even friends? we both know it´s over. baby bottom line. it´s best we don´t even talk at all?


tur till nyköping snart.

nu kilar jag till nyköping med mitt pick och pack och hoppas på en härlig kväll i dimman. blir inga bilder på ett tag eftersom att mina kamera har kollapsat. have a nice night people.

gry-y-y-ymt

lite snabb uppdatering. igår var jag och mina tjejer + två killar och kollade på shutter Island. det var en oväntat bra film med mycket tänkande i. idag har jag vart tvungen att plugga eftersom att man ska ut på galej ikväll och jobba imorrn och kommer vara dödstrött när jag kommer hem. nu ska jag gå och göra fixa det sista och packa väskan och sedan bege mig till nyköping där vi ska grilla, mys. hoppas på en lyckad kväll <3

matte mest

idag är det onsdag, dagarna bara rullar på och snart är det fredag och heeeelg. dagen har bestått av endast två lektioner. sen gick även jag och söder på extra matte. jag kan ju inte säga att vi gjorde så mycket där. måste ´bara säga att jag förstår alla som inte förstår vad dick räknar ut på tavlan och förklarar. det är inte konstigt att alla tycker att matte är så svårt när man har en sådan lärare. vår riktiga lärare är super bra och kan förklara lite mer på vår nivå. nu ska jag snart plugga matte fast först måste jag ta mig till matteboken... ha en fin kväll

9 mars

dagen har gått snabbt. på morgonen kollade vi på bio på filmen den nya människan som förvörigt va jätte dålig, jag slumrade till och med till lite då och då. därefter när vi kom till skolan fick vi höra att engelskan var inställd så vi fick helt plötsligt en väldigt lång lunch. sen var det bara språk och religion kvar. Efter skolan sprang jag en sväng på stan och fick med mig ett armband och ett par fina jeans hem. dagen har vart hur skön som helst. hade inte ens något plugg, lovely. ivkäll har jag sysslat med att få in massa bra låtar i min lur. det gick förvånansvärt bra. inga dubbla exemplar och det är lätt nu. imorgon är också en skön dag sen stannar vi kvar för lite extra matte efter skolan. sen kilar jag hem till pappa och pluggar om jag orkar och vill. helst av allt skulle jag vilja dra och sola men vi får se vart dagen slutar. det var allt för denna gång peace. jag tänkte även bjuda på en fulis bild med mjukisar o allt.


en fullspäckad helg

det var ett tag sen. min helg har helt klart vart fullt ös medvetslös typ. i fredags var jag med felle och vi kolla innebandy när juniorerna spela och dem vann stort. sen på kvällen var tanken att jag skulle åka hem, när jag  nästan var hemma så får vi något ryck och drar ner på stan igen och träffar lite folk. det var bara och byta buss och åka tillbaka samma håll som vi kom ifrån. i igår på dagen var jag, jocke och henke inne och kolla på alagsmatchen vilken också var en mycket bra match där det hände saker. På kvällen åkte jag hem till tudor där vi chillade och kollade på flickan som lekte med elden som var en helt okej film även fast jag inte sett första filmen ännu. där var lördagen slut och då återstod bara den tråkiga söndagen som alltid består av samma sak. jobba är helt okej men sen har vi ju det andra dem kallar plugg som är mindre kul. nu ska jag fortsätta få in alla psykologiska begrepp sen är det sängen som kallar. hoppas ni också haft en bra helg!

mycket att göra på lite tid typ

just nu har vi geografi. vi kollar på någon film som heter el nino. snart slutar vi eller ja 40 minuter kvar. sen ska jag ta bisssen hem för att sedan verkligen slänga i mig lite panbiff och potatismos för att sedan i raket fart cykla till raddalen där vi ska möta p-94 i en träningsmatch. wish us luck haha. nu måste jag kolla på filmen och ta de lite lugnt för det blir inte lugnt ikväll får jag en svag känsla av...

try sleeping with a broken heart- alicia keys




Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you



det man alltid gör varje dag typ nästan.



idag har jag tagit min sista livmoderhalscancer spruta vilket gick super bra, kändes ingenting. nu tragglar jag lite engelska arete och lyssnar på låten jag la upp som är rätt bra enligt mig. varför måste man vara så trött efter skolan. helst skulle jag vilja gå och lägga mig redan nu men jag har så mycket att göra ikväll. jag ska bland annat plugga lite psykologi som jag skulle gjort igår för jag har prov på måndag och orkar inte plugga i helgen. sen ska jag städa mitt rum och så igår när jag skulle sova fick jag för mig att möblera om i mitt rum så det kanske jag ska göra också. skulle vilja läsa en av mina bra böcker som jag köpte idag, men det hinns nog inte med. det var allt från mig. det är inte krångligt alls.. endel förstår det roliga i det haha.

lugn tisdag ändå dödstrött, hur kommer detta sig?

Gud så trött jag är. det är andra skoldagen och vi har dessutom haft 2 inställda lektioner. eller ja en kurs avslutade vi tydligen väldigt mycket tidigare. ingen religion och på filosofin fick vi arbeta hemma. ska vara duktig ikväll och skriva klart engelskan, plugga psykologin och dessutom kanske skriva på filosofin. det är det som är bra med att bo hos pappa, det finns inte så mycket att göra här eftersom jag bor mest hos mamma där alla mina saker är och där jag har en hel nedervåning imprincip för mig själv vilket betyder att jag kan spela hur hög musik jag vill. snart ska jag ner på stan och köpa min efterlängtade fina jeansjacka. denna gång inget mer förhoppningsvis, vi får se hur det går haha.. sen ska jag hem till farmor som fyllt år och hon ska bjuda oss på smörgåstårta, mumma. resten av kvällen vet vi iallafall vad jag ska göra... Det är såå kul att skolan har börjat igen, verkligen. förövrigt är min famor bäst! hon är så söt så hon skjutsa hem mig från skolan. när jag skulle gå ut ur bilen sa hon att hon hade en påse med sig. där i fanns en jättegod köttbullsmacka, jucie, tuggummin och två chokladbitar. min farmor är bara för söt hon är alltid så snäll och skämmer bort en. det har alltid vart så och kommer alltid att vara. varför ska alltid de gamla människor skämma bort en med massa godis och fika? det är fika hela dagarna när man är och hälsar på. de är bara för söta, jag gillar gamlingar.

fullbokat

träning, hem, äta duscha, plugga det är vad min kväll har och kommer att bestå av. Har historia läxa tills imorgon som man skulle gjort på lektionen som vi hade sovmorgon på.. frågorna är helt konstiga och jag förstår ingenting så jag struntar nog i den som resten av klassen säkert också kommer göra. Glosor i spanska har vi också men eftersom han sa att de inte var betygsatt så är det ju inte så viktigt. Min älskade underbara data är även tillbaka utan något virus.

it´s hard to be me.

RSS 2.0