Hockey ikväll


Kusin Julia på bild.

Sitter i skolan och lyssnar lite med ena örat på Diana som pratar om realismen...
Slutar om snart 30 minuter. Vi skulle slutat halv 5 men Diana var snäll så vi skippade psykologin. eller vi fick en hem prov tenta.
Efter skolan ska jag gå hem till kusin ett tag, sen bär det av till linköping för att kolla hockey. HV71- LHC. Hoppas på en lyckad kväll! see you

mat med släkten


min släkt är rolig!

Idag på morgonen var jag först inne i nyköping och hälsade på lite på uf- mässan. Sen kom mamma och hämta mig och vi åkte och hämta kusin och hennes pojkvän. Sen bar det av till thai restaurangen i oxelösund eller vad den nu heter. nästan hela släkten som hjälpt mormor och morfar att flytta åt extremt god mat där. ( för er som antecknar..) Det blev vårrullar till förrätt, fläskfilé och massa goda grönsaker till varmrätt och till sist men inte minst delade jag och min kusin på en banana split. måste bara säga att en efterrätt ni måste prova om ni är på restaurang helt klart är friterad banan och glass! 5/5 toasters lätt!  Nu är det sängen som kallar och jag hoppas att jag inte får spindel besök inatt igen!!

nattens skräck upplevelse!!!




en liten saga...
Inatt klockan 4 var det en person som ringde mig och vi låg och pratade lite. Jag tände lampan  och drog upp rullgardinen av någon anledning. Och där bakom på väggen fanns det en äcklig stor spindel (bilden) som låg och sov och jag som är livrädd för spindlar började såklart skrika! Vad skulle jag  göra nu? jag kunde ju inte låta den sitta kvar till mamma vaknade så hon kunde ta bort den. inte heller väcka dem. Vänta till dagen efter fanns inte ens som alternativ, då skulle den ju sprungit iväg och jag skulle inte hitta den igen. tillslut tog jag mig mod och tog en tidning som låg här brevid och slog ihjäl spindeln. Som tur var låg den och sov. skyll inte på mig om det regnar ute idag! sen var det sovdags igen, det tog ett tag och somna för det kittlade i hela kroppen som om det var massa spindlar som kröp på en. hemsk känsla! men eter många om och men så somnade jag tillslut.

Jag tror inte jag vill bo i en källare längre.




städning

Nu sitter man här i sängen och bara tar de lugnt. har hilmans ont i ryggen efter matchen känner jag, jag blir glad på den som ger mig massage. det skule verkligen sitta fint! Har städat båda mina rum så nu är dem kliniskt rena. jag som alltid har påstått att man hittar sina saker bättre om man inte städar för då kan man inte städa undan dem. Men jag har också kommit på att om man städar så kan man även hitta saker! Vad skönt de känns att ha ett städat och fint rum, inga kläder på stolen. men sen imorgon så ligger det förbaskat kläder på den där stolen iallafall..


vinst med 4-2



En bild på en bea helt utan smink och curly hair. och ja det är mitt självfall... de är ju så här man ser ut..

Match mot telge idag vinst med 4-2 super bra match tjejer alla kämpade verkligen till tusen. helt klart seriens bästa match. De är kul och spela innebandy om laget man möter också gör det och inte någon haishaparall som våra tränare brukar uttrycka det.Tror jag har fått anstängnigs astma också för ja får svårt att andas och de känns tugnt när jag spelar. eller så har jag dålig kondition, var ju trots allt borta i 3 veckor och ja är rädd att det har satt sina spår.. är helt slut nu efter matchen. så ikväll blire nog att vara hemma för de verkar rätt dött.
Nu ska jag gå och måla naglarna. Utan nagellack känner jag mig exposed, rädd, naken.. de är typ så det är..



någon tidsfördrivande fråge sak

Desperate Housewives eller Gossip Girl

 Playstation eller Xbox

Pengar eller Kärlek

Julafton eller Nyårsafton

Utekväll eller Hemmakväll

Ginatricot eller H&M

Blondin eller Brunett

 Stockholm eller Göteborg

 Utseende eller Personlighet

Edward eller Jacob

 Blåa ögon eller bruna ögon

mina svar är de med fet text.

Så här roligt har jag en fredags kväll. Idol tittande blev det och Tove är bara för bra. Helt rätt att Mariette åkte ut och i slut änden kommer det att stå mellan Erik och Tove tror jag. Då kan ni ju gissa vem ja tror åker ut nästa gång..
tråkigt att man inte kan ut och ha skojj för att man har match dagen efter!
Imorgon är det match och samling 12 i sportis så borde kanske gå och sova snart. Imorgon kväll är jag hemma själv, så vi får se vad jag ska hitta på för skojj.


älskade paletter



åhh jag köpte min efterlängtade palettkjol som äntligen fanns i min storlek. Jag tror jag gillar paletter. Gick på stan en snabbis med jenny, felle och ullis. Jag och ullis hade ett väldigt djup gående samtal om allt och inget.
Hittade förövrigt en as snygg mobil med touch som jag vill ha. synd bara att de är nokia.
Imogron är det match mot telge, så det blir en lugn hemma kväll i soffan med idol tittande och mys.
förövvrigt så är det exakt 1 vecka till även jag blir 17.

cool kille får vaccin



nu blir man lite rädd för att ta sprutan..
man ser ju hur många som inte mår bra av den och har massa biverkningar. Får jag svininfluensan är den trolitvis inte allvarlig för att jag inte är i någon risk grupp. Hoppar nog över det där vaccinet. media har triggat upp det så mycket och säger att det är såååå farligt, men de är en helt vanlig influensa. om till och med läkarna ställer sig emot så kan ju jag göra det också känns de som :S
Ska jag, ska jag inte?

torsdagens roliga stunder

dagens roligaste var när några i klassen sa vi skyndar oss till provet så vi får bra platser, vad är bra platser? klockan stog på den tiden vi skulle börja, vi gick fram till dörren där lekitionen skulle vara. igenom en liten glasruta brevid dörren såg vi att det var kolsvart. Då sa en person att juste skulle vi inte vara i en annan sal eftersom vi hade prov? alla bara joo vi ska väl vara i matte salen där vi var sist (den som dick har) Då börja alla kuta och när vi kom dit skulle vi inte vara där.. var ska vi vara nu då? vi kollade oss runt var klassen var och då såg vi en annan dörr som var öppen så vi sprang dit istället och skrattade åt oss själva medan vi sprang eftersom vi typ tävlade med varandra HAHA de måste sätt roligt ut. de var iallafall roligt om man var med. Det är inte lika roligt att få det berättat för sig, de blir liksom inte samma sak tyvärr. Det var nog det ända roliga som hände denna torsdag. Inget plugg, hur skönt är inte det? jag skulle kalla det soft som bara den! När man har tid kanske man ska passa på att städa rummet? nja vi får se, skulle inte tro att de blir så.. isåfall på kvällskvisten ungefär vid 10. fast om någon färgar håret klockan 1 på natten så kan väl jag städa rummet vid 10? haha..
tjohej

redovisning imorn

Sitter hemma hos pappa i en stol och försöker plugga till redovningen imorgon vilket inte går nått vidare... ppn är nästan klar, en sak som är bra! HOppas att diddi och de andra lärarna tycker att presentationen är intresseväckande och rolig. felle hon är allt en klurig och påhittig liten figur hon.
 De som inte är bra är geografi prov på torsdag och ja har hört att det va super svårt och att man skulle kunna alla begreppen. Känner på mig att det blir en sen natt imorgon. fast som tur är så har jag håltimme 2h 45 minuter på torsdagar så hinner plugga då. blir aldrig så fast man egentligen borde.
Nu ska jag gräva ner huvet ett ta till i geografiboken. inget omprov här inte känner jag! vill ha de här överstökat.
back to work, see you!

ett ord- måndag

Dagen har inte vart speciellt händelse rik. precis lika tråkiga som måndagar alltid är då man måste ta tag i allt man just glömt för ett tag. Fick tillbaka spanska provet idag. G på det och ja vad mer ska man säga? Finner inga ord för hur konstiga våra spanska lektioner är. Det är som om tiden bara fördrivs utan av att göra någonting. Gå igenom prov och läxor och sen sluta. Vänta och tagga till nästa prov som är typ nästa vecka kanske? överdrev lite kanske, men vi har typ prov varannan vecka.. Nu är det slut på spanska proven för i år. åh Lovely!
Gjorde precis klart mina stödkort inför projektredovisningen som äger rum på Onsdag. powerpointen är inte klar men den grejjar vi väl ihop på lunchen imorgon.. Sen blir de nog geografiplugg imorgon också tror jag. sen är det slut på plugget för denna vecka, hur skönt som helst för snart är det helg igen?! Nu väntar sängen...Vaknar upp till en lika fin tisdag som alla andra. Bara roliga lektioner som vi gillar.. right? Godnatt!

slö helg



Söndag- det betyder slö dag och plugg dag och de är precis vad jag har!
Ligger fortfarande i sängen med morgonrocken på mig, borde kanske ta på mig snart klockan är ju trotsallt 2.
geografi boken ligger här brevid mig och bara väntar på att någon ska öppna den... Den har faktiskt redan vart öppen tillräckligt idag. läste några sidor om endogena och exogena processer- för er som inte förstår så är det inre och yttre krafter på jorden, jordbävningar och så. Sara och jag kanske även åker och kollar på när h1 spelar. annars blir det slöa som resten av helgen bestått av.  






en kväll hemma



Har vart med denna pöjk ikväll. Vi spelade pingis, han vann med 2-1 i set.  sen körde vi en match till och då vann jag, såskadetseut! Vi skrattade även massor! man kan inte göra annat när man är med den killen!

nu närmar det sig jul




Åh nu börjar jul feelingsarna komma och knacka på. men först är det min födelsedag som jag ser fram till. bättre sent än aldrig, 2 veckor kvar tills jag också blir 17. synd är att alla snart blir 18, men det är väl smällar man får ta antar jag..

Bokresencion i skolan idag vilket gick skit men jag hoppas på ett G iallafall sen åkte jag hem och gjorde klart ekonomin. Nu slipper jag definitvit plugga över helgen vilket känns underbart! jag däcka även ett tag i sängen för jag hade sån jädrans huvudvärk. Nu ska jag fortsätta kolla på singing bee celeb och sjunga höga fina toner, oj där ljög jag visst en aning.

nybakta bullar



det luktar det bullar i hela huset. Nu ska jag gå och äta bullar och dricka saft.

bullbak

Nu har jag skrivit klart min uppgift om hur svenska språket ser ut om 100 år. Jag känner mig välidigt duktig eftersom den inte ska vara inlämnad förns på måndag och jag har gjort klart den redan nu! det är inte likt mig för de brukar jag göra dagen innan. en sak som är likt mig fast inte är så bra det är att jag fortfarande har 20 sidor kvar i min engelska bok som jag måste läsa ut tills imorgon fast jag inte orkar.. Snart kommer mamma hem och hon har handlat till bullarna och kolakakorna vi ska baka. mums! 


ledig dag och sovmorgon

Jätte kul att man vaknade exakt 7,15 av att det är grävskopor som gräver precis utanför ens fönster när man har sovmorgon. somna iallafall om och vakna upp nu, sköönt!Jag har drömt otroligt många drömmar inatt, det är så skönt att drömma för allt blir så himla bra i slutändan. Varför är det alltid så? Nu ska jag snart gå och äta frukost tror jag, om jag inte väntar ett tag och äter lunch istället. fast dem säger ju att frukost är det viktigaste målet på dagen så kanske ska gå upp och äta frukost ändå? Sen blir det skriva klart sin svenska uppgift om språkhistoria (?) så jag slipper skriva den i helgen.


duktig flicka

Just nu är jag hos min pappa. För en gångs skull har jag vart en duktig flicka och gjort min uppgift...tagit ut 3 quotes ur min engelska bok tills redovisningen på torsdag. Bara 30 sidor kvar i boken som jag ska läsa imorgon. Väldigt duktigt för att vara mig må jag säga! utvecklingssamtal hade jag också idag vilket gick hur bra som helst och Karin gav mig massa beröm. det är roligt att se sina föräldrar vara stolta ibland också även fast det inte är alltför ofta. Spanska prov hans också med under den långa dagen. provet gick skit kändes det som orden han tog med på provet hade vi inte ens lärt oss och när man fråga så sa han ni lärde er det igår. men hallå för de första lär jag inte mig 100 spanska meningar och dess ord på en dag och för det andra så pluggade jag inte särskillt mycket. Läste igenom en text och ja det var väl det ända som gick bra. för böja oregelbundna verb kan jag då inte. nog talat om skolan nu kopplar vi bort den för en dag för imorgon är jag ledig. Tänkte faktiskt baka bullar om jag får tid och ork. det jobbigaste är att diska efter sig. jag ska träna imorgon också. snart är det helg eller ja det är ju bara tisdag men 2 skoldagar kvar och INGET plugg! hur underbart är inte det på en skala? dessutom de skönate dagarna med sovmorgon och allt. Vi hörs!


tråkdag

Just nu har vi svenska och hela klassen håller på att välja författare som man ska berätta om för klassen och en tunn läsbok som vi antagligen ska skriva något om. Svenska är inte kul eftersom man alltid ska göra konstiga och tråkiga uppgifter. men det är bara att bita ihop och kämpa.. Efter svenskan har vi psykologi sen är det träning för första gången på 3 veckor. jag kanske även ska ta o meddela att jag är tjurig idag av någon anledning och tycker att allt är tråkigt. nej nu ska jag rycka upp mig och lyssna på läraren.


Lucia



www.sn.se/lucia



Rösta på våran egen Sara Kideborn på sn:s hemsida.

teknik och annat skojj

Jag tror jag är lite teknisk. Först lyckades jag efter att jag dragit ut ihopkopplingssladden till stereon få ljudet att kapoff försvinna. Jag gick in till mitt rum och satte mig i sängen och tänkte att ja det var väl lite onödigt. jag satt lite och finurla och tänkte att nej jag måste ju ha ljud på datan hur ska jag annars kunna kolla på film för vem orkar ha hörlurar alltjämt och det är inte så lätt att springa runt med hörlurar som sitter i datan om man inte är vid datan, inte sant? jag gick tillbaka till hobbyrummet som vi kallar det. inte för att de är så mycket hobbys som försegår därinne men iallafall. vi har en cykel som ingen cyklar på och ett pingisbord som står vid väggen och samlar damm. Tillbaka till ämnet jag gick in i hobyrummet och fram till stereon tog sladden och joxa lite och så vipps så funkade ljudet. eller ja det var något som satt snett i datan som gjorde att de inte fungera. Det lönar sig att vara liet envis och finurlandet gör mycket!
Snart är det samling till match. Nej spela ska jag inte göra för jag får inte, de tycker att jag ska bli frisk snart. jag ska sitta på bänken och heja på mitt lag. Komigen tjejer nu vinner vi våran andra match!
jag kommer få panik av att sitta på bänken och känna sig ännu mer hjälplös. men det ska bli kul och se matchen från ett annat perspektiv. Snart kommer mamma hem och skjutsar mig till sportis. Kameran ska med så jag kan ta lite bilder när mitt lag spelar, om jag inte är för upptagen med att se på matchen förstås.
Ha en bra kväll. jag är hemma vid kanske 9 så ska försöka ta mig tid att uppdatera då om jag orkar.
wish us luck!

bjuder på minst 2 år gamla bilder.










in the getto- oxelösund



As the snow flies
On a cold and gray Chicago mornin'
A poor little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries
because if there's one thing that she don't need
it's another  hungry mouth to feed
In the ghetto

dagens låt


dagens låt jordin sparks- SOS ( let the music play)

13/11

Skolan idag som alltid. Geografi där vi jobba om endogena och exogena krafter. Sen på idrotten körde vi styrke stafett och lekte någon lek. efter det pratade jag med min teorilärare Caj om mitt konditionsarbete och så sen for jag hem och tog som vanligt en tupplur. Är det bara jag som blir himlans trött av att gå i skolan?! Snart är det mat och efter maten blir det ner till ramdalen och kolla när juniorerna spelar match. därefter får vi se vad jag hittar på.

in the getto



in the getto framförd av Tove Östman. Sån Jäkla bra version så det finns inte. hon kan sin grej den där tjejen
Hon kommer ta hem hela idol 2009!

boy A



Som jag skrev igår hade vi en lektion idag och det var ekonomi prov om moms. Jag hoppas det gick bra, men som tur var så var det ett g prov vilket betyder 50 procents chans att man gick g. vi kollade även på bio idag på boy A. Det var en konstig film tyckte jag. På lunchen var jag och mina vänner och åt på rhodos där resten av ekonomiarna också befann sig. mycket gott och mycket skratt så man fick ont i magen. Efter bion var det synundersökning och hon sa att ja behöver glas ögon igen fast bara när jag sitter vid datan, kollar tv eller läser. Ja man kan väl säga att de nästan är hela tiden ja behöver dem eftersom jag sitter vid datan eller pluggar imprincip hela tiden. Att jag behöver glasögon kan vara en anledning till min ständiga huvudvärk eftersom jag antränger mina ögon olika mycket och för att jag är översynt, vad som nu menas med det. Nu ska jag läsa min förbaskade bok som jag ogillar väldigt mycket! tänkte påminna er om att det är helg imorrn :D

presenter









Här är min pappas presenter och snart är det min tur! hihi

paket inslagning

läsa läsa läsa, det är tråkigt när jag har så mycket annat jag hellre skulle vilja göra. Äsch nu ska jag gå upp och slå in paketen till pappa som han ska få imorgon när jag ska till honom :D

dagens roligaste

Som vanligt skolan idag. dagen började som den gjorde med projekt. Vi satt och lyssna på läraren 100 år och sen fick vi skriva klart våran projektrapport om affärsförloppet. Jag och felicia var också en aning irriterade på den manliga delen i våran projekt grupp som inte hade skickat sammanfattningen på engelska även kallat abtract som han sa att han skulle göra igår kväll. det höjde vårat humör en aning. Men läraren sa att dey var okej att lämna in rapporten ändå, det gjorde vi sen fick han skicka det till henne ikväl. Vilken lättnad! Sen var det matte. Jag och Jessica äger på derivatan eller så kan man säga att det är den som äger oss förvi inte förstår nått. Och när man tror att man förstår så blir det ändå inte rätt, rackarns rabarber. När vi vänta på bussen fick jag och några andra människor en väldigt rolig syn. Dagens roligaste var när Söder och Isak kom cyklande i full fart i korridoren. efter ett tag kommer en ilsken lärare med mena på ryggen efter och jagar dem. Jag tycker lite synd om dem ändå för de fick lite skäll och en luftad cykel .. av läraren. Jag kommer ändå tycka att läraren är konstig av allt annat jag hört om honom. gick på stan efter skolan och köpte fars dag present till pappa som han ska få imorrn. nu blir det ner på stan och köpa det efterlängtade godiset så jag får lite plugg godis tills ikväll. Ingen innebandy imorrn och inte resten av tiden till jul heller, vilket betyder skönt med sovmorgon till 10. 1 lektion imorgon och det är företagsekonomi prov, great! vi ska även se filmen boy A därefter synundersökning som jag är lite nervös för vad dom ska säga om mina ögon.. tjing nu är det godistajm!

religion

Religion nu. Jag gjorde precis klart våran uppgift som vi fick om Moses. Vi skulle ta reda på 3 frågor som stog hur lätt som helst i boken. och vi fick 1 timme och 20 minúter på oss? soft skulle jag säga! det tog ca 10 minuter och sen var det klart. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. blir väl surfa runt på internet och lyssna på klassisk musik i ena örat och walking in melphis i andra örat. bra kombination om jag själv får säga. Efter Religionen är det filosofi. 1 timme och 45 minuter ska jag sitta och göra ingenting imprincip. Lyssna på johannes lite då och då och försöka förstå mig på ämnet filosofi -.-
när jag kommer hem har jag en stor lust att baka för jag är sugen på något gott. men som vanligt vet vi att så kommer det inte bli. Godis är jag också sugen på för den delen. lite godsaker till plugagndet skulle inte sitta fel direkt. Den som köper det till mig skulle göra mig väldigt glad. frivillig?





r.i.p Buster <3

som vanligt var det skolan idag. Redovisning i svenska om språkhistoria vilket gick helt okej. När det väl var dags för de andra att redovisa fick jag värsta hostattacken, så jag gick ut ur klassrummet och hämtade mina hals tabletter och köpte mig lite dricka. Antar att min lärare inte blev speciellt glad på mig. men ska man sitta där och tok hosta och knappt kunna andas när både ögonen och näsan rinner så de andra inte ens hör vad de som redovisar säger? jag tyckte iallafall det var rätt beslut. Nej nu är jag ute och cyklar på tråkiga områden känner jag, men vad finns det för vettigt att skriva om dagarna när det ändå är samma gamla visa dag in och dag ut. När jag kom hem efter skolan fick jag höra att mormor och morfars hund vars namn är Buster har avlivats. Sist jag träffade honom var igår när vi var där och åt och då märkte man att han inte hade mycket kvar här i livet. Han vart inte ens glad när jag kom dit. Annars brukar han alltid springa runt och hoppa och göra lite konstiga ljud ifrån sig. Nu var det slutet för honom och det har jag tyckt att det har vart länge. det här är absolut skönast för både buster och mormor & morfar. Jag fick höra att mitt kusin barn även sa en väldigt söt sak när han fick reda på att buster inte finns mer. Han sa " farmor när jag åker till kanarieörna i vinter så ska jag vinka till Buster" Hur sött är inte det? Det är så roligt att höra hur barn egentligen tänker de har så himla söta kommentarer.
Senare om jag får tid och lust ska jag ta och plugga lite ekonomi eftersom vi tydligen har prov i det på torsdag ändå. Måste bara säga att moms är jätte svårt och att jag inte förstår någonting så jag måste verkligen plugga, frågan är bara när.... Nu blir de kolla tv om det är någe skojj

helgen på tok för kort

Jaha då var helgen slut då. En rent ut sagt värdelös helg för min del. I fredags chillade jag hemma för jag inte kände mig helt på topp. I lördags spelade jag match sen resten av dagen var jag sjuk och bara låg i sängen och sov bort dagen. Och söndagar är bara en dag som finns till för att fylla ut almenackorna. Helt värdelösa!
Jag har ont i mina ögon känner jag. Nu vill de att jag ska stänga av datan och gå och lägga mig och vakna upp till en underbar Måndag? Jag ska iallafall gå och lägga mig men det sista vet jag inte var jag fick ifrån för det stämmer inte. Godnatt!


fars dag

Kom precis hem från mormor och morfar där vi var och åt smörgås tårta och massa annat gott för att fira morfar på fars dag. Jag var inte så social med de andra utan jag satt i tv rummet och läste min engelska bok för jag ville inte smitta mormor och morfar som inte har speciellt starkt immunförsvar.
Idag har jag absolut inte gjort något annat än att tråkat framför datan... Om 25 minuter börjar ensam mamma söker och om jag kommer ihåg rätt är det även sista gången och de ska välja ut den kille de vill leva med framöver. spännande!

coolt

Eilngt en uneörnskding på ett engskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksotrnävea i ett ord står i, det enda som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet. fckrät va?

Jag tycker det är rätt ballt iallafall.


match mot IK standard

Dagen började vid halv nio då min klocka ringde. Oh nej jag vill inte gå upp nu, klockan är ju bara halv nio. Jag vill ligga kvar i min varma säng och bara vara. hela dagen helst. Så Blev det inte, det blev till att gå upp och äta en stadig frukost som bestod av mannagrynsgröt och en macka innan man skulle kila till ramdalen för match mot IK standard. Matchen gick hur bra som helst och vi vann med 8-1 tillsist. från min sida blev det ett mål och en assist. Alla i laget kämpade in i det sista och gjorde en kanon insats. Vi knep våra 3 första poäng. Nu blir det att vila upp sig så man blir helt frisk.. det var jag inte dirket idag men jag spelade ändå dumt nog kanske.Efter matchen stannade vi kvar och kollade på H3 som också gjorde en kanon match. Efter matcherna åkte jag hem och tog mig en tupplur och sedan efter ett tag blev man väckt och det var dags för mat. Nu ligger jag i soffan och bara tar de lugnt och sneglar lite på dansbanskampen då och då som min familj kollar på. Imorgon är det fars dag och vi ska hem till mormor och morfar där det bjuds på smörgåstårta.

fin fina nyköping



Var på stan idag en snabbis och sprang på de här skorna på eurosko och en helt vanlig enkel vit tröja från gina.


skolfoton



Ja då har skolfotona kommit. De blev iallafall lite bättre än förra året. Längtar inte till att se skolkatalogen dirkekt men de kan ju inte bli sämre än förra året haha.
Idag hade vi tessin hjälper så jag var hemma och städade lite. En sak jag har lagt märke till är att allt blir så förändrat när ens mamma är sjuk. Man måste laga mat själv hela tiden eller värma nått ur frysen. Ja då ska vi inte tala om köket. men nu är det fint för de städade jag idag. fast så hemskt som det låter var det inte. Man måste tvätta, städa och diska. Det hinner jag med den här veckan men om det skulle vart förra skulle jag inte vetat vad jag skulle gjrot. Som sagt knappt något plugg den här veckan vilket är hur skönt som helst. Snart är det helg och då väntas en match mot IK standard. Sen får vi se vad jag hittar på för kul.
nu väntar sängen och the only boy for me. är sjukt trött efter matchen.. inga mer kommentarer på det.
Godnatt!

tesinhjälper

Vaknade upp runt 11 idag. Hur skönt som helst förutom att det är några traktorer som håller på och gräver precis utanför mitt fönter för att vi ska få fjärrvärme. Deras arbetsdagar börjar ju som alla vet klockan 7 och ja det var då de började här. Och jag som var ledig och allt. Fast jag sov som en stock i min säng, jag tror inte ens jag vaknade någon gång innan 11. Jag hoppas de bara jobabr i veckorna men de tror jag de gör. för jag vill inte bli väckt utav traktorer på helgen så hela dagen är förstörd för man vaknade på fel sida.
Efter jag vaknade satte jag på direkten igång att städa hela köket som såg ut lite av en jordbävning med saker överallt, eller där tog jag nog i men det var lite och göra om man säger så. Fortsatte därefter med hallen och dammsög och så torkade jag även golven. Är det inte konstigt att det är mycket roligare att städa andra rum än sitt eget? Nu ska jag läsa lite i min engelska bok sen åker jag och felicia in till stan och kollar lite innan våran träningsmatch mot kalabalik .det ska bli hur roligt som helst eftersom jag inte tränat på 2 veckor. Vi får väl se hur detta går. tjing!

ljus <3




hösten är så mysig för då får man tända massa ljus.

replay- dagens dänga





borde göra lista

Borde plugga spanska, borde plugga engelska nobel peace prize, borde läsa min engelska bok, borde plugga brevmallar om affärsförloppet. Ja det är väldigt mycket jag borde göra just nu som ni ser, det här är dessutom inte allt som står på min måste göra lista. min måste göra lista är oändligt lång utan slut. Lovet är dock slut och jag känner redan att jag är skoltrött. bra när man bara gått en dag i skolan? tessinhjälper på onsdag, man ska som vanligt bara vara hemma. skönt att allt plugg är över då! phuuh.
Nu hoppas jag på att de snart ropar och säger att det är mat för jag är otroligt hungrig. Hoppas att det är nått som glädjer mig. sugen på godsaker är jag också. men vi har inget hemma. fast de kanske bara är bra det.
nu i helgen eller kanske nästa så är det iallafall fars dag. undrar vad man ska hitta på.. sist jag var hos pappa såg jag hur extremt fula shorts han har när han tränar, kanske skulle satsa på att köpa honom ett par nya?  fast det är inte en så rolig present men vad ska man hitta på min fantasi till att köpa till killar är verkligen på botten. det finns verkligen ingenting att köpa. Till tjejer är det så många gånger lättare för man kan köpa exakt vad som helst. Fast det är ju ändå tanken som räknas!
Back to work..


förkyld och grejjer

Hej bloggen! 
Jag ligger här i sängen och hostar och snörvlar. Hur länge ska förkylningen sitta i egentligen? den kanske inte har gått över för att jag inte tagit det speciellt lugnt. jag drabbas alltid av förkylningar så här på hösten när det blir kallt ute även fast jag har hur mycket som helst på mig, det är inte kul att inte få träna och kanske inte spela match i helgen. it sucks!  vad är lovet till för liksom? det är ju inte bara till för att ta de lugnt. snart börjar verkligheten igen och det betyder inga sovmornar, ingen fritid, massa plugg. ja frågan är ju vad man kommer göra om dagarna om det inte är att plugga. Imorn är iallafall sista dagen på ledigheten och den lär väl bestå av lite filosofi plugg  som man självklart sparat till sista dagen för det är så himla tråkigt. min engelska bok ska jag också läsa lite i om det hinns med. nu är de sängdags för min del. godnatt, hörs imorgon!

RSS 2.0