firande och roligheter.

igår var det 50 års firande av annelie "Zäta" zetterström. det var roligt med live musik och dans och sång som hör ett kalas till. Fast hemvägen va nog roligast. de började med att en person som står mig väldigt nära cyklade in i mig när jag cyklade helt rakt, så vi nästan höll på och ramla för cyklarna krokades fast i varandra. men det var bara början.. personen hamnade sen efter ett tag på efter kälken. Vi kollade då bak för att se om personen fortfarande var bakom oss. Nej de fanns ingen där bakom. sen hörde vi ett glatt och högt skratt lite längre bort, jag cyklade så dit och såg att personen hade cyklat in i en buske och låg där på marken med cykeln över sig och taggar i hela håret haha. när vi var nästan hemma så cyklade jag bakom den onyktra personen som plötsligt säger, akta dig så jag inte cyklar in i dig. men du, jag cyklar ju bakom dig hur ska du kunna cykla in i mig? jag ser väl vart du åker.. ja de var första gången jag såg någon av mina päron fulla. det är roligt att se personer på lyset och höra vad de giddar om. Kom hem 3 på natten och upp idag klockan halv 12 för att kolla innebandy när onyx mötte huddinge-balrog. efter matchen bar det av vidare mot mormor och morfar där släkten var för att fira min morfar som faktiskt fyller 77 år idag. Imorn är det skola. ser verkligen inte fram emot en så lång dag som till halv 5 och sedan träning 5. men det blir nog suveränt! Jag laddar inte upp några bilder från gårdagen pga. att det tar så himla lång tid.

firande


igår efter skolan var jag och felicia på stan eftersom vi var de ända som inte har IV val på fredagar. vi har bara de var tredje fredag,  de innebär att de andra fredagarna slutar vi 13,20. inte så tokigt inte! hitta massa saker på stan som vanligt, nu är det skärpning. Sen på kvällen for jag hem till felicia med johan och vi kollade på någon film, fast vi snackade nog mest. sen vid halv 12 tog jag bussen hem till mig och johan fortsatte vidare till nkp.

Jag duschade för ett tag sen och nu väntar jag på att håret ska torka så jag kan platta det. Ikväll blir det fira zäta som fyller 50 år. frågan är som alltid vad man ska ha på sig. det känns konstigt och ha bara ben eftersom det är höst ute. Men vi får de var det blir.

käk hos farmor

sitter i sängen hemma hos pappa. Vi var som alltid när jag är hos pappa och åt hos farmor och bara umgicks.
jag har super tråkigt. Jaja jag får väl kolla om det är något bra på tv:n. dessutom känner jag att jag har världens huvudvärk, inte bra att varken sitta vid datan eller tv:n. men vad ska man göra annars?
förlåt för som vanligt ett tråkigt inlägg helt värdelöst liksom.

euuuw

idag har varit en ganska lugn dag. Det började med projektarbete där det mest blev till att lyssna på lärarna. efter det hade vi matte, vilket inte gick så bra. man har nog inte kommit in i det ännu... sen tog jag bussen hem. och där på bussen hände de en jäkligt äcklig sak. alla som stog bokom mig i bussen började helt plötsligt skratta mycket och högt, så jag vände mig om och såg en kille/ gubbe med byxorna nere vid knävecken, hänglsen hade han ju dock,men de verkade inte hålla byxorna uppe.. för man såg nämligen en jätte hårig och äcklig rumpa. han hade inte ens kalsonger och fy fan va äckligt det var! ur byxorna eller ja kanske en väska till och med, ramlade det ut nikotin och massa cigaretter. Jaja nog om det. sitter här hemma och lyssnar på musik och har fått lust att göra lite slingor i håret. men de får bli en annan dag. inga mer impuls grejer här inte! juste vårat schema har ändrats lite också. vi ska tydligen ha någon lektion imorgon bitti, jag som förväntade mig sovmorgon till 10. phhuuh felicia sa precis att de var IV vals tid så jag har sovmorgon iallafall :D

stan gör mig pank



lite dålig uppdatering, kan bero på att min data är helt seg.
Skolan började ju som alla vet igår. De blev lite upprop och utdelning av massa papper som man fick redan förra året. efter de blev de stan en snabbis.
Sen på kvällen var det träning. Träingen gick sådär fast den var riktigt rolig faktiskt.

idag har vi lyssnat på nån föreläsning och sen på eftermiddagen lekte vi med ettorna. Min grupp tyckte vi var rätt så grymma, men sen när vi fick höra resultatet så märkte vi att vi inte avr så grymma eftersom vi hamnade nästan sist haha. fast kul hade vi.  efter skolan blev det en sväng på stan med brudarna vi besökte nya affären cubus. hittade lite saker som ni ser på bilderna här ovan. De är inte bra och gå i skolan i nyköping för man svänger alltid förbi stan och slösar pengar när man ska hem. stan både igår och idag, inte bra! handlade också 2 bh:ar och ett linne som inte är med på någon av bilderna.

imorn börjar allvaret


måndag: 9-16,30
tisdag: 8,30-16,30
onsdag: 9-13,35
torsdag: 10-16,05
fredag: 10-15,50
 
de känns som om vi har väldigt mycket lektioner..
och frågan är varför vi som läser snabb matte alltid ska ha längre lektioner än vad normal matte har :S
fredagar blir soft först vanlig idrott sen special idrott innebandy!

hemma snart :D


bild på soffe och julle för att jag gillar dom!
öven för att ja kände att de behövdes en liten bild för de såg så tråkigt ut på bloggen.

snart hemma från stockholm :D
nu blir det att hoppa in i duschen och tvätta håret så man slipper gå upp ännu tidigare imorn för att tvätta, torka och platta det.
Nu är de slut på ledigheten och sommarlovet har lidigt mot sitt slut. imorn börjar skolan fast allvaret börjar först på onsdag. sommarlovet har haft både bra och dåliga stunder. men jag tycker ändå att sommarlovet i hel het har vart kanon bara för att jag har fått umgås med mina vänner och gjort saker jag vill.
nu är de slut för den här gången, ha de bra och simma lugnt!


destination stockholm

Just nu sitter jag i bilen på väg upp till stockholm, vi passerade precis avfarten till trosa. så med andra ord är det ett tag kvar tills vi är framme. laddar upp bilder på facebook och billdagboken gör jag med, elelr försöker iallafall, internet är så himla segt. Men jag hoppas de hinner komma upp ikväll eller någon av  de kommande dagarna. jag tänkte också ladda upp massa bilder sen de senaste dagarna här på bloggen. Så håll utkik!


juniorer vs telge P-93

nu har jag precis fixat mig lite och sitter här och ska snart ta cykeln och möta upp soffe och julle vid ramdalen. Vi ska kolla på när juniorerna möter telge P-93. hejja ska vi självklart också göra! senare idag ska vi upp till kusinerna i stockholm för att en fyller eller har fyllt år.. 
tjingeling

..


ja vet att de är en gammal låt, men de är så här jag känner.

varför ödslar jag ens energi på dig? när de ända du gör är att undvika mig...


 It just takes some time
Little girl, you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine,
Everything, everything will be alright, alright.

festival-

kom precis hem från festivalen. Lorentz & M. Sakarias var grymt! bussen var proppfull av folk som stog upp i gångarna, man fick lite halft panik. vill bara meddela att det nästan är översvämning här utanför mitt hus. gud vad det regnar! Nu ska jag gå och fixa mig inför natten. för imorn väntar en ny dag.  
godnatt!

uppdatering för sofias skull (Y) haha

gårdagen var rolig med mycket folk här hemma. birgers däremot sög, var var allt folk? och vilken tur att allt ordande sig tillslut och att alla kom hem oskadda! idag har jag torkat golven eftersom de var rätt kladdiga eftersom jag under gårdagen var så himla klantig haha. jag han också va med felicia ett tag. nu kilar jag och felicia in till nyköping och möter hanna. vi ska lyssna på musik och bara digga..
bilder från gårdagen kommer när jag har ork.
ha de bra folket!
 pussss.

innebandy igen

idag på dagen avr ja med jessica i stan. hittade bara 3 hårband till innebanydn. de var ocksåförsta inomhusträningen för vår del idag. De gick ju som förväntat inte så bra eftersom man inte hållit i en klubba på 3-4 månader. Men de avr kul och va tillbaka på planen igen. nu har ja precis duschat och sitter här och bara tar de lugnt och väntar på inkommande träningsvärk haha..
är lite sur på bilddagboken som inte har fungerat bra på hela dagen också

ibland frågar jag mig själv va du håller på med,

Jag <3 musik på högsta volym!

Idag har de inte heller hänt mycket. På förmiddagen drog vi in till nyköping för att kolla på nån sladd för att koppla ihop stereon med datan. Sen blev de hem och testa och de fungerade utmärkt. Så resten av dagen har jag förstås spelat hög musik från spotify som jag gillar. Städat mitt badrum och rum har jag också hunnit gjort nu på kvällskvisten. de är konstigt att man alltid ska få för sig att städa så sent, när man i själva verket haft hela dagen på sig..


de värsta jag sett...

igår när jag och dessgick mot busstationen för att åka hem till älskade Oxelösund efter lite mat på kebabhouse och en liten sväng i innebandypalatset, där det inte fanns ett dugg.När vi kommer fram till vår busskur sitter en snubbe där i 20 års åldern. Inga andra vistas på hela bussstationen förutom vid pressbyrån... Helt plötsligt börjar han skaka och rycka på bänken och ramlar ner på backen och fortsätter skaka, vi trodde att han fick epilepsianfall..

Dess: Bea ring ambulansen!!!
jag: Nej det får du göra!!!!
Dess: MEN NEJ RING NU!
jag: DU FÅR GÖRA DET!!!

så vi sprang till skavsta bussen som precis skulle gå och försökte få hjälp av busschaffisen där men ingen hörde eller lyssnade på oss. Vi tittar bort mot vår busskur och där ligger snubben förstelnad på backen. Vi springer dit och ser att han andas och har öppna ögon, fast endast ögonvitorna syntes.Tillsist kom vår buss så vi sprang in på den och sa vad som hade hänt så chauffören fick ringa ambulansen. Fortfarande låg han stilla och sa inte ett dugg när vi försökte få kontakt med honom... Det blev sen jätte läskigt då hans läppar blev blåa och han blev blek. ÅH NEJ HAN KOMMER DÖ, tänkte både jag och dess. Vi fick också syn på en sprayburk som låg intill honom, så vi förmodade att han var påverkad av gas och fått efteranfall. Efter ett tag reste killen sig upp och började plocka upp cigaretter och tog sin sprayflaska, men en annan chaffis höll i honom och satte honom på bänken igen, och ungefär då kom ambulansen. Äckligt för han visade ögonvitorna..


lovisa <3







gamla bilder från min och lovisas tid.
i love you bestfriend <3

nu ska jag kila till lovisa och vi ska va  barnvakt åt hennes lillasyster.
sen blir det fotbolls kollande sen vidare mot innebandypalatset sen ikväll.
tjingeling

oxelömarknad

flaggvaktarN 1
hurtiga "tjejer"
onyx-henke
martin & kaisa
onyx-julle
bil
onyx-oscar & kanto
hurtiga människor
fele
afrikaner
flaggvaktarN 2
söti

de är bara att klicka på bilderna för att se dem större.

heartache on the dancefloor


måste bara få lägga upp en härlig låt som jag gillar. hoppas det faller er musiksmak in också.
vakna precis efter en tupplur, nu ska jag gå upp och äta sen kila iväg till oxelöloppet.
pusss,

oxelöloppet today


slappisdag utan smink

Dagen har bestått av bara slapp. inte gjort ett dugg. Ikväll ska jag ner till oxelöloppet och va flaggvakt med felicia och titta på alla som springer.

klassträff

har precis målat naglarna och nu börjar det bli brottom.. smart och måla dom nu för nu kan man ju inte ta i saker på ett tag. men men ska snart ta cykeln och möta felicia och sedan vidare på klassträff.
å det regnar ute och det rä itne bra för då lär inte håret va speciellt platt.nu ska jag springa ner och leta efter en övertröja och sen kila iväg.
chau!


härlig låt


drömmar


en bild på josse & mig bara för att jag saknar oss!

idag vakna jag definitivt på fel sida. klockan 7,15 vakna jag av ett jäkla oväsen som visade sig vara en sån där grästrimmer. fast jag gick självklart inte upp då utan jag somna om till halv 10. under den tiden han jag drömma 3 gånger.. åhh det är så härligt att drömma för i drömmar är allt så bra och allting löser sig alltid i slutändan. ibland har man  vaknat upp precis när det ska hända nått spännande och man vill bara tillbaka till drömmen.
nu ska jag gå och fixa håret och ta på mig lite mascara, bara så att ni vet liksom haha. senare bär det nog av mot oxelösund och ikväll är det återträff från 9B.

läggdax

ligger i sängen hemma hos pappa med skön musik strömmandes ur högtalarna. funderar på att gå och lägga mig också för jag är trött ävenfast klockan inte är så mycket. förut va jag alltid uppe till 2 halv 3 nått sånt men nu är det 11-12, om man inte är ute på äventyr förstås. nu ska jag gå och fixa mig inför natten och sedan ta och läsa lite ur min bok omjag inte råkar somna hih.
godnatt!

destination nyköping

regn regn regn.. ja just nu känns det som höst när det bara regnar och är kallt ute. de är nu man skulle vilja ligga under  täcket i sängen och kolla på någon bra film och bara mysa.
om 20 minuter kommer pappa och hämtar mig och det bär av mot nyköping där jag ska spendera natten.
jag hörde även att jag skulle få lite presenter eftersom de vart utomlands hihi.
ska nog gå och packa ner någon film som jag kan kolla på ikväll.


garderobs rensning


ja då ahr man precis rensat garderoben lite. blev en hel svart sopsäck. så nu har man ju plats för att handla massa nya kläder.
snart ska jag och mamma kila till mormor och morfar och fika. sen ikväll blir det väl träning antar jag, efter det hem till pappa som precis har kommit hem från thailand och kommer vara en neger :(  ring eller smsa om ni vill hitta på nått.

felicias place

sitter här hos felicia och har nyss ätit pannkakor. nu lyssnar vi på musik och ska snart hem till mig och spela need for speed för det tycker vi är roligt. sjunga singstar ska vi också göra, för att verka lite tjejaktiga iallafall.

svensk sommar

gud vad det regnar idag, riktig svensk sommar. det är när det är sånt här väder man vill ligga i sängen och kolla på film och bara mysa.
nu ska jag snart ta moppen hem till felicia där vi ska ha det mysigt och kolla på innebandyfilmer som är inspelade från våra matcher. kommer nog bli mycket skratt när man ser sig själv göra massa tabbar haha!
förövrigt så lyssnar jag på världens finaste låt som får mig att tänka tillbaka på tiden när allt var så underbart.

http://www.youtube.com/watch?v=32wWqHbIHpw

träning



ja som ni kanske förstår har jag varit på träning. idag var det både spänst och kondition. kan säga att konditions träning behövs mycket mer av. Nu ska jag gå och ta lite special K och en macka och sedan hoppa in i duschen.
Ikväller tror jag även att jag ska städa lite nere hos mig, men vi får se hur det blir med den saken.

jogersö och kakor

det blir yttligare en dag på jogersö, fast idag blir det med julia. sen ikväller är det träning som gäller!
ska snart gå och packa inför stranden sen kila till tempo och köpa lite kakor som jag och julia kan minska sockersuget med..  nu ska jag gå och göra mig 2 mackor, ha det bra!


fix

ligger här i sängen med datorn framför mig och kollar på när felicia plattar håret och gör sig vacker!! snart ska jag gå och sminka mig och fixa håret. sen vid halv 6 tar vi bussen från mig in till busstationen, därifårn vidare mot bryngan.
ikväll blir det partyyy och karnevalen.
vi ser fram emot en lyckad kväll och inga favoriter i repris,eller va säger du felicia haha :D


jogersö med tjejerna <3

ska snart iväg och möta felicia, vi ska till jogersö idag, äntligen! på jogersö får amn träffa sina efterlängtade tjejer som man inte sett så mycket av i sommar. nu ska jag äta upp min macka, packa lite och sen trampa iväg mot jogersö.
bilder kommer nog ikväll om jag orkar ta med kameran.


mot stan

kom nästan nyss hem från träningen eller för 50 minuter sen. har hunnit med att duscha, äta, och fixa mig på bara 30 minuter, snabbt va? för jag var faktiskt klar halv 9. riktigt stolt faktiskt! snart bär det av in till nyköping med felicia och kolla läget på stan. ne nu ska jag snart gå till bussen, ska bara packa det sista.
tjingeling.

julle och soffan dag




en bild på söder för han vart ledsen för att jag itne hade någon bild på honom. för han också var med ett tag.

var på stan idag med soffe och julle, sen kom även hampus. hittade en klänning från gina med nån rosett på som jag troligtvis ska ha på fredag, hitta även någon konstig kjol som jag ångrade att jag köpte. inte alltid bra med impulsköp. när vi var klara på stan drog vi till hamen, åkte tuffis dit, hampus var så feg, han skämdes för oss, så han gick! väl framme i hamen åt vi glass och fick runt lite. sen kom söder och hälsa på oss. sen efter ett litet tag tog jag och julle bussen hem mot ockle för att jag ska träna.
nu ska jag gå och byta om för en underbar spänst träning i solskenet.

shoppa vs stranden

Jag känner att det här är en dag då man vill åka till jogersö för att sola och bada, men då har man självklart bestämt att man ska åka in till stan och shoppa. smart planerat där bea. den ända soldagen och du är inte ens på stranden..ja ja vi får se hur det blir om jag hänger med till nyköping eller om jag åker till jogersö. men de lutar väl åt nyköping eftersom alla andra är bortresta. men det ska bli mys och träffa tjejerna igen som ajg inte träffat på flera veckor.
nu fick jag ett litet uppmuntrande sms av felicia som säger att vi ska till jogersö imorn och sola. den bruden har lämnat mig i den här hålan för att åka på husbils semester i en hel vecka. så nu får hon banne mig komma hem för jag saknar henne! det var en fågel som viskade att de skulle bli en värmebölja nu igen, vilket gör mig på ännu bättre humör. dagarna är så tråkiga om inte solen är framme. man blir så deprimerad på något sett. någon dag då och då kan de få va borta men inte så länge som den har varit.


hänga tvätt

har precis vart ute och hängt tvätten, phuuh vilket jobb! men om mamma frågar så ahr man inget val, för om man säger nej blir hon l arg och säger att man inte gör nått här hemma. man får helt enkelt ställa upp och hjälpa till och vara en ängel ibland. inte för att de var så mycket begärt. om en liten stund blir det mat. skomakarlåda är det som står på menyn. låter inte så gott men de är det! för er som inte vet så är det potatismos, lövbiff och någon sås.
nu ropar mamma och säger att det är mat.
tjing.

bröllopsbilder




tack allihopa för en lyckad kväll!

klippa gräset

satt precis och sola i solstolen och åt glass. då jag kollade ut över tomten och såg att gräset var långt. då fick jag den geniala idéen att klippa det. nu ska jag hämta ipoden så man får lite härlig musik i öronen. sen sätter jag igång.


bröllops fix

ja då har man precis sminkat sig och fixat håret. lite fin puts blir det allt innan man kilar iväg till kyrkan skulle jag tro.
ska snart sätta på mig mitt pärlhalsband och nått armband. jag tror även att jag tar på mig min passande ring även den med en pärla på som jag fick av bästa farmor. ska snart sätta på mig klänningen och de nyputsade pumpsen som björn putsade till mig igår kväll, se så snäll han är ibland. nu ska vi äta köttbullar och mackisar snabbt som satan för om 30 minuter så drar vi! :D
lovisa sitter här och hon hälsar.
och vi är mycket glada att de är sooool.
puss och kram från oss!

fick precis ett as bra tips som jag inte hade en aning om som jag tänkte berätta för er.
om man vill att sminket ska hålla sig under en hel dag så kan man spruta hårspray i ansiktet, men se till att hålla ögonen stängda! för vi som anväder smink vet att de brukar ha en viss tendens att försvinna. så nu hoppas jag på att detta fungerar.

RSS 2.0