en lördagskväll i september


religions lektion

Slutar om ungefär 2 timmar, de 2 roligaste lektionerna är kvar nu dvs, religion och fliosofi. prov nästa vecka vilket känns underbart? jag vill bara tillägga att Martina sitter och pussar på mitt öra.
När jag kommer hem blir det till att plugga lite engelska och massvis med geografi eftersom det väntas prov på fredag. kanske hinner med och sola lite också. nu kommer läraren och hon blir inte glader om hon ser detta.




headache

som vanligt var det skola idag, rätt lugn dag om jag får säga det själv. lyssnade på någon engelsk som föreläste om var man skulle placera rätt ord i meningen. sen när dagen var slut blev det hem och ta en irpen och sova någon timme för jag hade sån fruktansvärd huvudvärk. och när man vakande var huvudvärken vips borta, skönt!
nu på kvällen blev det hjälpa mamma att kvist lacka på väggarna i "sport rummet" som mamma och hennes väninnor ska måla om i helgen. till fin vit panel istället för äcklig furu. furu är én av de fulaste sakerna som finns när det gäller hemet tycker jag, vitt och ljust ska det va! nu ska jag gå och säga godnatt till john blund
för imorrn är det ny dag med nya möjligheter.


firande eller så?

gick i skolan idag till halv fem sen blev det en shoppingrunda med mickis. hittade tunnare leggings, tjockare leggings, höst/ vinter stövlar och en t-shirt. inga bilder kommer på köpen för det är inget märkvärdigt precis.
när jag kom hem blev det mat-data-tv. ska snart packa träningssaker vilket betyder träning imorrn direkt efter skolan sen hem till kusin och äta smörgåstårta och fira henne för hon fyller 20. när kaljset är slut blir de hem till pappa.
eftersom jag glömt och nämna pöjken en annan gång här på bloggen när jag träffat på honom på stan som inte är en sån stor detalj.. men idag fyller han ju 17år och det bör kanske nämnas. GRATTIS HAMPUS! ha en bra dag.
nu ska jag springa iväg och packa väskan sen väntar sängen.


mycket gammal bild på lovisa och mig, endast för att jag saknar henne!

som ett X-2000

Helgen den bara svischar förbi som ett x-2000.  blev match igår mot bk vingen. förlust med 3-2 men vi gjorde en super bra match ändå. för min och många andras del var det som sagt första matchen på jätte länge. Men det här är ett väldigt bra steg än så länge. sen ska vi upp till stegens topp. På lördagkvällen fick vi främmande och vi åt god mat och satt och pratade massvis. blev en lugn helg med soff-häng. man blir helt slapp efter man kört match måste jag tillägga. Idag på dagen åkte jag och mamma in till stan och köpte nya innebandyskor. sen vid 14 kom yttligare ett främmande från stockholm och björns barn från skåne. När de åkte så satte jag mig med företags ekonomi läxan. fattar inte så mycket av balansräkning, eller svaret blir inte det samma som jag får det till, vilket gör mig galen.  nu har jag slängt ihop boken och tänker inte öppna den mer ikväll och ens försöka lösa uppgiften för ajg blir bara irriterad när det inte blir rätt! ska snart bege mig några meter till soffan och se om det är något bra på tv, men de är det väl aldrig på söndagar?
kollade precis i min kalender och såg att jag har massa och göra de kommande veckorna. till denna vecka har vi ftg läxa, 50 engelska glosor och inlämning av projektplan. nästa vecka- historia redovisning om några j*vla hus, skriva engelska uppsats, geografiprov. veckan efter det prov om renässansen ( inget som direkt intresserar mig) och dessutom prov i etik i de verkligen älskade ämnena filosofi och religion. KUL liv säger jag bara.
ne nu ska jag sätta på någon bra musik som får tankarna i andra banor punkt slut


tagg-g-g-g-a

TAGGA TAGGA, för idag är det träningsmatch borta mot skärblacka som sägs ligga några mil utanför norrköping.
första riktiga matchen sen väldigt lång till tillbaka så vi får se hur det går, förkylningen är nästan helt borta så det skanog vara lugnt hoppas jag. Nu måte jag gå och packa och snart åka till nkp för att möta upp laget 11,45.
ha en bra dag och håll tumamrna för oss!

nävsjön



lyssnar aldrig någonsin på idol ola, men den här låten är faktiskt riktigt härlig när man skruvar upp volymen till max och bara sjunger med i refrängen och struntar i helt i hur det låter.

nävsjön idag, bättre än vad man tänkt sig. esteterna avr inte så farliga eller konstiga trots allt, eller ja man märkte inte av dem speciellt mycket. Vi gjorde eld, byggde vindskydd och lagade mat på stormkök. våran matgrupp gjorde kokt korv och bröd, till efterrätt blev det chokladbollar. ja det var min dag hittills. ikväll får vi se om det bär av in till nyköping eller en kväll spenderandes i tv sofffan. hör gärna ev er om ni har lust och hitta på något.

9 september

skola idag, gick snabbt som bara den. Efter det blev det en sväng på stan för att omboka slingtiden som jag bokade igår eftersom vi ska till nävsjön på fredag, vilket betyder att det inte blir någon sovmorgon eller slingor. fick iallafall en ny tid nästa lördag.. Sen när tiden var bokad gick jag till hm där jag träffade max och viktor. hittade även ett par höst skor på din sko. vi gick och tog en fika på hellmans och sedan fortsatte vi att kolla lite på stan. sen bar det av hemåt. här hemma har jag inte gjort ett dugg, bara tagit de lugnt och läst läsläxan i företagsekonomin. nu väntar sängen och kanske lite läsande i friluftslivshäftet -.-
specialidrott innebandy imorn på morgonen, det innebär att det blir en mjukisbyx dag (Y) Och ja man kan faktiskt ha mjukisbyxor i skolan även fast man går ekonomi! även fast vissa inte tycker det passar in.
det var allt för mig.
gonatt!

fish world



Sitter och matar fiskar och städar i mitt akvarium nu på facebook. De har blivit som en slags trend i våran klass. de flesta är inne på facebook och spelar på fish world på lektionerna. speciellt på filosofin eftersom man ändå inte hör vad han säger eller ens är interesserad av filosofi. kan inte vara kul och stå där framme när det inte är många som lyssnar på en. great att vi har de bästa lektionerna på tisdagar och slutar halv 5. religion och filosofi i 2,5 timme utan rast. Men man måste ju lägga manken till även fast de inte tillhör ett av favorit ämnena. Men om man vill få ett bra betyg så måste man ju..
Beställde även tid hos frisören idag för slingor. Blev klockan 8 på fredag morgonen. Det blir ju perfa eftersom jag har sovmorgon till 10.
ingen läxläsning idag, för jag tog fel bok där det bara var räkneuppgifter. attans vi som hade "läsläxa" i företagsekonomin. fast en läxa har jag ju, att läsa lite i idrottshäftet om friluftsliv.
om 25 minuter är det premiär av idol :D

lägga ner bloggen



funderar på att lägga ner bloggen. Har varken tid eller något vettigt och kul att skriva om.
det ända som händer om dagarna är att man sitter med näsan i läxböckerna.
nu ska jag gå och värma lite varm choklad och krya ner under en filt och kolla på tv.




regn

kom nyss hem från ramdalen. riktigt bra match tjejer! vinst med 6-1, det gillar vi starkt.
Kollade precis ut genom förstret och såg att regnet stog som spön i backen och marken var helt översvämmad. vilken tur att jag han hem innan spöregnet kom. 
Nu är det läxläsning som står på schemat. och självklart är det religon, det tråkigaste av alla. sjukt mycket konstiga ord vi ska lära oss. nu ska jag gå och försöka få in det här i mitt huvud. *suck*.



jultidningar

vaknade upp idag och lät som en kråka, att den här jäkla förkylningen ska sitta i fortfarande..
Det var precis några små ungar som plingade på här och frågade om jag ville köpa jultidningar. Det ska börjas tidigt. Men jag vill fortfarande inte ha sånt. Det är de som är nackdelen med att bo i hus, för när man bodde i lägenhet kom de aldrig och frågade.
Nu ska jag plugga lite spanska och religion innan jag kilar ner och kollar fotboll ett tag och sen innebandy.


the last house on the left

Kom hem för ett tag sen. Har som jag skrev förut vart hos felle och kollat film. Det blev the last house on the left, som var en både läskig och äcklig film. För er som gillar filmer med mycket blod och sånt borde absolut se den här. Hemvägen gick trots allt skräckfilmen bra, förutom att man reagerade och ryckte lite när man såg sina egna skuggor susa förbi i mörkret.
Nu ska jag nog gå och sova, godnatt







film mys



världens finaste låt som nånsin skapats.
den får mig att tänka tillbaka på tiden då jag var lycklig

Nu känner jag mig lite piggare, ska snart pysa iväg till fellepelle och kolla film med mina tjejer.
ska gå och byta om till myskläder sen ut i det ruskiga kalla höst vädret. Ge mig sommar!
hörs ikväll när jag kommer hem







buffande hunden

vakna precis, eller jag vakna först klockan 7 när hunden buffa upp dörren med världens smäll. han stog först i dörren och bara glodde sen kom han in och ville gosa. det ville då inte jag som var helt nyvaken och trött. sen la han sig iallafall här på golvet men det var inte precis tyst så man kunde itne somna om speciellt skönt. uten det var klor som drogs mot golvet när han rörde sig, pustande och gnällande.
nu är jag iallafall uppe så nu är han lugn. ska gå och sätta på mig kläder nu och fixa lite.
tråkigt väder, nu är det höst. det vill man inte inse utan man vill ha sommar och värme. but that´s life.

halsont



usch inte kul att ha ont i halsen, knarkar halstabletter. nu ska jag ta och dricka lite läsk. jag tycker det är så skönt när det sticker lite i halsen så amn känner sig lite bättre iallafall. måste bli frisk för imorn är det helg!
har också kollat upp med frissan angående slingor, nästa vecka hoppas jag att det är ledigt där och att jag har tillfälle för att gå dit. nu ropar pappa att det är mat. första gången vi äter hemma på hur länge som helst. blir stam måltiden som man är uppväxt med hos pappa- mackaroner och falukorv.. 
tjingeling.

matte

matten går galant, hjälpte precis lovisa med ett svt tal där vi skulle räkna ut medelhastigheten av ett flygplan.
svaret blev den här gången exakt det som stog i facit. precis 720 km/h. Nu i matte C som jag läser så brukar svaren inte alltid vara rätt...Jag och jessica har hamnat en aning efter så i helgen blir det nog till att göra några tal om det hinns med.
puss & kram

spruta


vet att det är konstig vinkel och att min arm ser ut som ett fetto.

till mig från en poet i mattegruppen. ni är allt roliga ni.

idag var det skola som vanligt, en nästan helt sminkfri dag med endast mascara. väldigt duktigt för att vara mig för jag har alltid smink i skolan. projekt i 2,5 timme på morgonen- lunch-matte. sen bussen hem en snabbis, sen till läkaren.
Som ni ser har jag tagit min första spruta. bara två kvar. när hon stack in sprutan i mig så fick jag en illamåendekänsla som på direkten avtog. det gjorde inte speciellt ont, spände bara ytterst lite. när hon sedan skulle fylla i ett formulär om att jag fick vara med i statistik om sprutan, så försämrades min hörsel drastiskt och jag hörde nästan inte vad hon sa, och kände att det började bli vingligt fast jag stog helt still när jag kollade ner på mina fötter.. och sedan kände jag mig helt hängig när jag skulle gå ut därifrån. Det är så man känner innan man svimmar har jag hört, men tur att det inte gick så långt! Just det, på väg in till läkarmottagningen så träffade jag min gamla lärare bettan som såg exakt lika dan ut som för 5 år sedan.. Julia eller hur det finns mycket härliga minnen med betti. HAHA
JAg gick därefter till ica och köpte mig lite godis som jag tyckte jag var värd efter sprutan. då steg blodsocker nivån och jag kände mig redan piggare och mådde betydligt bättre.
Nu fick jag precis ett sms från lovisa där det stog att hon kommer snart. jag ska hjälpa henne med hennes matteläxa, hur nu det ska gå.. efter det så ska vi ner och kolla på innebandy. Ingen träning för min del idag pga halsont och lite hosta stundtals.
tjing nu ska jag göra lite nytta.

filosofi- dagens höjdpunkt

skolan idag vilket var hur tråkigt som helst. dels för att vi gick till halv 5 och för att vi bara hade tråkiga lektioner. dagens höjdpunkt var nog när en i klassen på filosofin skulle förklara vad logik var. "logik  är typ att om man gillar fiskar så gillar man djur". det lät himlans roligt när han sa det. efter filosofin tog jag bussen hem och här hemma serverades det pannkakor. Idag på dagen så sa jag hoppas att vi äter pannkakor ikväll för jag var sugen på det. När jag ringde mamma på bussen frågade jag vad det skulle bli till middag. ja, går det bra med pannkakor? just i det ögonblicket höjdes mitt humör som inte var på topp för jag var så himla hungrig. ibland undrar jag nästan om mammorna kan läsa ens tankar!? när jag hade ätit var humöret på topp igen och jag började med min andra läxa efter sommaren. vi skulle göra några uppgifter i företagsekonomi. men själva läxan var inte det jobbigaste. utan det var att ta med de super duper klumpiga böckerna hem. läxan är nu färdig gjord och jag känner mig stolt för den ska inte vara klar förns på torsdag. jag kanske håller ett av mina löften iår att jag inte ska plugga och göra klart saker sista dagen som jag var en hejjare på förut.
imorgon blir det en kort dag för min del börjar 9 och slutar halv 2. Är lite nervös för efter skolan ska jag åka och ta spruta för livmoderhals cancer. Jag är definitivt inte sprut rädd. men vissa har berättat lite saker och skrämt upp mig en aning. wish me luck.

RSS 2.0