1 dag kvar

sitter här vid köksbordet med nymålade naglar och tänker på morgondagen.
börjar få lite smått panik eftersom båda mina låtsats systrar säger att de köpt bröllopspresent fast vi egentligen inte skulle.. imorrn bitti sticker jag troligtvis in till stan och fixar någon present från mig.
de är nära nu och de ska bli så roligt och jag hoppas verkligen det blir en lyckad dag. 
imorn vid klockan 12 kommer lovisa förbi här och vi ska fixa oss. sen vid kvart i 3 kommer familjen wähl och hämtar upp oss och det bär av mot tunabergskyrka. lite fixande där med repetitioner av orkester och så. sen vid 4 ringer  klockorna och vigseln börjar. efter det beger vi oss till havetskälla där det väntas massa mat, tårta, dricka och ja sånt som hör ett bröllop till. sen blir det hemåt med  lovisa och syrrorna som sleepar här.
bilder från bröllopet kommer nog på söndag.
pusssss,

trådlöst

länge sen jag uppdaterade här jag vet. beror på att vi har lite annat och fixa med eftersom det väntas bröllop i helgen eftersom mamma och min låtsas pappa ska gifta sig, vilket jag ser mycket fram emot!  Det ska bli himlans roligt eftersom jag och björns döttrar har fått i uppgift att vara brudtärnor. och sen har jag fått ett uppdrag om att hålla i mammas brudbukett. lite nervöst för jag vet inte när jag ska ta emot den och lämna tillbaka den. men det löser sig. jag är väldigt nerövs fast jag vet inte för vad. men det går nog över.  den andra anledningen är att vårat trådlösa internet har strulat en massa. så vi var in till telia och fick en ny dong, som vi försökte ansluta med men det funka inte.under den tiden så svämmade det massa fula ord ur min mun. man blir bara så himla arg på sånt här som jag tycker bara ska funka. sånt här har jag verkligen inte tålamod till.men vi var iallafall inne till telia idag igen och fixa en ny dong till datan. funka gjorde den ju, fast självklart inte på min data. typiskt! envis som man är så gav man sig fan på att det här skulle jag få att fungera! så jag tog min telefon som nu fungerar och ringde till en support på telia och sa att det inte fungera att ansluta och massa sånt där.  jag sa att jag försökt att ta bort programet från datan men fått ett felmeddelande. så han sa det här kommer inte att bli lätt, men vi gör ett försök. Han guidade mig galant genom hela den långa resan. det var inte lätt när man skulle in i nått program som man aldrig ens visste fanns, där det var tusentals olika mappar som man skulle leta igenom för att just hitta den rätte mappen. det var ett riktigt avancerat fall sa han och jag kände mig riktigt stolt när jag gått igenom det här och klarat att koppla upp mig igen. Det kanske inte låter svårt men jag ska säga att de var det. men är man envis så kan man nog fixa det mesta. Jag kör med citatet att aldrig ge upp, och de var precis det jag inte gjorde och det var ju tur för nu sitter jag här med ett fungerande internet.



ikväll funderar jag på att kila till jogersö och ta en runda på spåret,  jag tränade inte igår eftersom vi har fått besök från skåne. jag fårhelt enkelt ta igen det idag!
en liten fail kom igår när jag var på ica.. mamma frågade mig om jag skulle träna,  svaret  blev nej, för vi hade ju ändå främmande från skåne och det är inte speciellt ofta så jag ville umgås lite. sen en sekund efter kollar jag upp och ser min tränare stå rakt framför mig.. och med ett sånt där gigantiskt leende sa han du kommer väl på träningen om en halv timme?  jag sa ja och himlade lite så där med ögonen och kände mig väldigt bortgjord. Men vi har ju faktiskt främmande som man inte träffar så ofta,  jag tycker faktiskt de är okej att hoppa över en träning¨vid sådanna tillfällen. undrar vad han kommer påpeka nästa gång jag kommer och tränar. pinsamt! 

bilder från de senaste dagarna får komma sen eftersom uppladdningen är seg.
 


26/7 <3

var i nkp ett tag idag på dagen med lovisa. hitta inte så mycket men lite saker blev det allt.
sen hem och ta de lugnt och ta lite roliga kort i något program. 
Och nu började de precis regna och åska.  de är i de här lägena man känner att man vill ha någon vid sin sida och bara ligga och mysa med och kolla på någon bra film eller så.
nej nu ska jag kolla runt lite på tatueringar, är så himla sugen på att göra en efter sommaren. får ju för mina päron, men vi får se hur det blir,om jag vågar och så. fast nackdelen är ju att  de inte blir så snygga sen när man blir lite äldre och  rundare haha.  men jag får tänka på saken.
det var allt jag hade och säga för den här gången.


godsaker!?




igår blev det chokladbolls bakande, sen senare på kvällen hälsade jag och pappa på hos farmor där de bjöds på grillspett och striiiips. sen till efterrätt så åt vi jätte goda hallon inte sura alls, och det gillar vi (Y)

idag åkte elina till riga, så jag och mamma sjutsa in henne till tåget. efter det gick vi en sväng på stan och utförde några ärenden. sen blev det fika hos mormor och morfar. och nästan nyss kom jag hem från kusin andreas där det var lite chill innan de skulle vidare in till nyköping och festa.

nu tänkte jag avsluta detta inlägg innan internet kopplar ner som det har gjort x antal gånger de senaste dagarna. men nästa vecka så sa mamma att vi skulle lämna in det typ, och då får vi även ett låne internet under tiden vilket är toppen. eftersom in princip hela den lediga tiden spenderas just framför datan.

tjing.

underbart väder--> sola

dagen har spenderats hemma på altanen med elina. vi har solat och grejjat lite. spelat krocket har vi också gjort, det var kul även fast man förlora hela tiden. det är ungefär de vi har gjort idag. snart ska vi äta, sen bär det av med familjen  in till hamnen för att kolla på bilar eller va det var.
förlåt för fjortisbilden men det blir så när solen gassar en i ansiktet.


20/7

städat hela dagen, därav den skabbiga bilden.  sen lagade jag även mat till mig själv eftersom mamma och björn jobbade och jag var hemma själv. självklart när jag stekte köttbullarna så glömde jag sätta på fläkten, jag tyckte inte de
 osade så mycket. men plöstligt bröt brandalarmet ut. och högt som tusan så man nästan blev döv , så jag upp på en ranglig stol och skulle trycka på den där lilla knappen så det skulle sluta tjuta. tror ni inte att det fortsatte? jo de är klart det gjorde. Men till sist fick jag tyst på den som tur var.  nog om det.
sen begav jag mig till träning där det väntades intervaller. mycket springa må jag säga! blev även massa sit-ups, härdan efter har hela laget magrutor!? fast enligt mig hör det inte till tjejer. men troligtvis äter man massa godsaker så det är nog ingen fara. just precis.. jag åt en glass nyss.


stockholm

klockan 10 nångång bar det av mot stockholm. vi åkte först till någon afrikansk inredningsbutik där elina ville in. sen vart det en snabb måltid på donken. sen vidare mot aquarius, när vi precis hade fått en parkeringsplats kom vi på att vi inte skulle hinna gå där mer än en halv timme. vi transporterade oss då till cosmonova där vi gick och kollade lite och sen vart det att se sea monsters i 3D och då fick man ha såjnna där snygga brillor på sig. efter filmen for vi till låtsas kusinerna på en fika. därefter begav vi oss hemåt för att bara slöa.



firande av Björn

lördagskväll
björn fyllde ju år som sagt så det blev lite främmande från stockholm och så tittade även mormor och morfar förbi.
det blev massa god mat och även lite gitarr spelande eftersom de är en "såndär" hos oss.  och så blev det facebook undervisning.


uppdatering

lite uppdatering från igår.
blev jogersö som planerat på dagen med brudarna.  vid 3 trampade jag och felicia till färjelägret där det väntades en båt färd  till trosa. färden tog 4 timmar, under den tiden hanns det även med att äta lite pasta sallad. När man kom till land igen väntades en kylig cykeltur hem. väl hemma så väntade besök från skåne. Det blev en god jordgubbstårta för att fira födelsedagsbarnet Björn som blev ett år äldre. Efter det vi klockan 21 fick de för sig att de skulle gå och fiska. så det gjorde vi. vart tyvärr ingen fångst, det är lika bra de. sen traskade vi hemåt där det blev gitarr spelande.
sen var det bara att krypa till kojs, för man blir faktiskt rätt trött av att va ute på sjön.

Nu sitter jag här och väntar på att alla ska vakna så vi kan äta frukost. för jag är så himla hungrig.
efter frukost stog det jogersö på schemat, men nu väntar vi och ser vad det blir för väder. annars bär det nog av med brudarna till nyköping, eftersom det finns lite mer och göra där sånna här molninga dagar.
vi hittar nog på något eftersom tjejerna har bra fantasi (Y)

have a nice day!


martina får stå för dagen, dock inte så glad på bilden. jag förstår henne, det är ju skolan vi pratar om.

mobiler...

ja nu är det så här kul att nu har man ingen mobil alls, för nu la den gamla av också och den nyaste går inte att ladda.
så nu är man typ isolerad tills man köper en ny eller så. eller förresten jag struntar nog i att köpa någon ny för den går iallafall bara sönder och det uppstår en massa problem.

träna, träna, träna

blev träning idag på kvällen, närmare bestämt spänst. vilket var hur jobbigt som helst, så imorn väntas antagligen träningsvärk för mig och resen av laget. håller ni inte med om att det är hur skönt som helst efter att man har tränat, man känner sig så duktig och kan bara gå runt och ta de lugnt och känna i kroppen att man faktiskt tränat riktigt hårt.
återigen jogersö, fast imorrn med sofia och julia , några fler kanske, man träffar ju säkert några där. men det återstår att se.nu ska jag snart gå och lägga mig. imorrn vaknar man nog upp stel och med träningsvärk i sängen och knappt kommer ur den, great (Y) go natt!


bilder från ålandsreda 13-14 juli



10.40

om ett tag då bär det av, bort härifrån och bara lämna allt bakom sig. För jag ska nämligen till Å-land med lite härligt folk. vi hoppas på en bra resa helt enkelt. vi har ju varit där några gånger och det brukar alltid vara kul, så varför skulle det inte bli det den här gången? bilder kanske kommer om jag har tid och ork att lägga upp.
skicka gärna något sms eller slå en signal vettja.
nu ska jag gå och platta håret och packa det sista innan vi drar.


en lyckad förfest!



tack kantonen för en lyckad förfest!
after sun party på birgers var desto sämre.

tiden förändras och så gör vi

nu har jag kommit tillbka till bloggen sen min paus.
men jag har haft en väldigt svår period sen en tid tillbaka och därför har jag inte orkat skriva. då skulle ni bara fått läsa massa tråkigheter som man inte vill vara med om.
Igår fick jag reda på hur det kommer bli från och med nu. det är kanske den bästa lösningen...
det är bestämt att vi ska gå skilda vägar men fortfarande vara vänner och träffas som kompisar, vilket jag är glad över. för man vill inte mista en sån underbar kille som dig. tiden med dig är oförglömlig med alla minnen vi har upplevt tillsammans. de kommer jag aldrig glömma.så fort man tänker tillbaka på hur det var förut så får man en tår i ögat och man vill bara spola tillbaka tiden. men man måste  försöka gå vidare även fast det är hemskt och hur jobbigt som helst. .
tiden med dig är oförglömlig som jag skrev förut, det har vart den absolut bästa tiden i mitt liv när du kom. jag mådde så bra med dig och kände mig så himla lycklig av att ha dig vid min sida. nu är det tomt och en enorm saknad, att bara krama om dig och känna trygghet i dina armar, det är något jag verkligen saknar.
du vet att om det är något så kan du alltid komma till mig om du behöver prata eller så.
jag finner inga ord för hur mycket du betydde för mig! <3





jag vill, kan och ska vara stark, även fast jag känner mig väldigt svag


...

jag vet att jag har varit dålig på att skriva här de senaste dagarna.
det är inte så lätt när man har fullt omrking sig.
jag tänkte lämna bloggen bakom mig några dagar tills jag känner att jag orkar skriva här igen efter det som hänt.
jag hoppas verkligen det löser sig, för du är en toppen människa och du betyder mycket för mig <3 och jag vill inte förlora kontakten med dig!
tack alla som ställer upp för mig, ni är värda guld <3
försöker ha ett leende på läpparna,men det är inte alltid så lätt.

RSS 2.0