stan med sara



var på stan med världens finaste brud idag. Hittade inte något på rean, tur var väl det för man kommer ändå oftast bara hem med skit då. Det enda jag hittade var ett armband, något nagelförstärkar lack som sara luarde på mig och lite småsaker. En trevlig och rolig dag om jag själv får bestämma! Nu väntar jag på mat sen ska jag hem till kusin och hälsa på småttingarna, om dem inte redan har somnat. Imorrn smäller det wihoooo

äckligt besök

Fick precis besök av ett äckel kryp eller rovdjur som de tydligen också kallas. Nämligen en spindel. det var när jag satt här och kollade på lite bilder på datan som jag plötsligt såg en stor vidrig spindel i ögonvrån. ja ni kan ju tänka er hur rädd jag blev. satte nästan hjärtat i halsgropen. det kryper verkligen i hela kroppen när jag tänker på dem. varför ska de alltid besöka mig? är det kanske bara för att de vet att jag avskyr dem?
När jag ändå skriver här kan ja berätta lite om min dag. pappa kom som sagt och hämta mig och vi åkte in till elgiganten och kollade på mobiler eftersom jag ska köpa en ny när mitt abbonnemang går ut. Hittade någon nokia med touch som var fräsch, är nokia en bra mobil nu förtiden? vet inte så många som har sånna. Äsch de spelar nog inte någon roll vad man har för märke eller så, de går ändå sönder på nått konstigt vänster. Det blev ingen mobil inhandlad idag, men jag köpte mig faktiskt en egen kamera med 12,1 megapixels kamera och 4 gigs minneskort. när jag kom hem och sa det blev min mamma glad eftersom hon inte fått använda sin egen kamera bara för att jag vart busig och beslag tagigt den under en lång tid. Efter vi vart på elgiganten utförde vi några ärenden på stan därefter åkte vi hem och tog det lite lugnt för att sedan åka till rhodos och äta gott. 
Imorgon ska jag förhoppningsvis in till stan med kusin för att kolla runt på mellandagsrean. Hare gött!  


vi hade iaf tur med vädret

Snart kommer pappa och hämtar mig, om närmare bestämt en halv timme. vi ska åka ut till femöre i det fina vädret och gå med poppen. Ska kanske övningsköra lite därute om jag vågar. snart nyår också. hoppas bara nu att man förblir frisk. för just nu känner jag mig frisk. peppar peppar.. Hoppas ni får en lika bra början på det nya året som jag tänker ha med mina vänner.

den här låten säger mycket om hur det är




Did it again, love
I got it all wrong
But it felt so right
I can’t believe it

And all the mistakes
That went on for too long
Wish there was a way
I could delete it



söta apunge

jag vill ha en liten söt ap unge! Blev inspirerad av programmet på kanal 5 som jag sitter och kollar på. De är himlans söta i sina kläder och deras söta ansikten. ahh jag ska önska mig en apa i födelsedagspresent tror jag. Man får mata de med nappflaska och göra allt som man gör med vanliga små barn.  fast apor är nog inte lika jobbiga som små skrikiga barn. fast alla har ju sin charm, de är söta även fast dem skriker ibland...


lite smått sjukis

Ligger i soffan och kollar på tv. Känner mig lite smått sjukis, har huvudvärk och känner mig yr. Det är inte okej så här innan nyår! tänkte åka in till stan idag och kolla lite på mellandagsrean, men vad jag hört är det som vanligt bara skit dem plockar fram. Och eftersom jag inte är på topp idag blir det en riktig slappardag hemma. det är hur min dag kommer att se ut. kul dag. kul liv.


Likt en berg- och dalbana

Av händelser bygger vi upp fina små söta minnen. Endel finns bara i vårt huvud, andra finns även på bild. Det är  gamla minnen som är fångade på bild som jag sitter och kollar på nu. Jag har många bilder i huvet av hur det var förut, de kommar alltid att stanna där som fina minnen. Dem fotografierna jag har i  huvet är det bara jag som kan se. Jag kan leta fram dom däruppe när jag vill om jag känner för det. Jag blickar tillbaka i tiden då allt var bra. Allt var så fint på nåt sätt, livet gick som på en rak räls och allt bara rullade på. nu går livet likt en berg- och dalbana. Ibland är det på toppen medans det andra dagar kan vara på botten. Jag önskade att det gick att åka tillbaka i tiden med en tidsmaskin och uppleva de fina studerna en gång till..


sinnessjukt vad man tänka invecklat

jag och felicia funderar på vad min pappas mormor blir till mig. blir det gammelmormor eller blir det gammelfarmor? eller blir det helt enkelt bara min farmors mamma? finns det ens något svar på frågan? finns det kanske 2 av dem? en på mammas och en på pappas sida. många kontiga tankegångar finns det här i huset...

pulka time

Snart kommer Felle hit och vi ska åka pulka, eller pulka ska vi inte åka utan vi ska åka på plastpåsar.Undrar bara hur detta kommer att sluta.  jag har inte åkt pulka på år och dar, nu får man blicka tillbaka hur det var när man var liten. . Det var länge sen jag träffa henne så det ska bli mys. Nu ska jag gå och leta upp mina termosar för det är långt ifrån varmt ute. tjing!


såå himla fin låt




Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Julfirande på pappas sida


Bilder från julafton med mammas sida


GOD JUL


härliga människor som är uppe tidigt..

Vaknade upp för en liten stund sen, kollade ut genom det snö täckta fönstret och fick se ett strålande väder och tänkte att den här dagen kommer bli kanon.  Efter ett tag kom mamma ner och sa du har fått främmande! nej, du skämtar, vem skulle komma så här tidigt? Vi gick mot trappan och mamma slet tag i en tomte mössa som hon satte på mitt huvud. det är några tomtenissar där uppe sa hon.. jag var fortfarande skeptisk.. När jag kom upp fick jag se två tomtenissar med tomteluva med bjällror på och fina toffsar i det flätade håret. Tomtenissarna hade inte vanliga tomte kläder på sig, utan löparkläder.. Det finns bara två stycken som man skulle kunna tänka sig när amn läste det här, nämligen Kaisa och Frida. De två löparna fick tydligen den konstiga men mycket roliga idéen att springa hem till kompisar här i oxelösund och säga God Jul. Jag tyckte att det var en riktig rolig idé och uppskattade den!
Nu ska jag gå och fixa mig tills släkten kommer hit senare.
Go Jul !



en gammal skön låt


julklappisar



Mina julklappar som jag köpt till släkten. + en sak till mamma.

händer inte ofta, men ibland så

Mamma kommer bli dö glá när hon kommer hem. Hon tror att jag har sovit bort hela dagen och suttit vid datan sen jag vaknadet.. men de är tvärt emot vad jag har gjort. Uppe med tuppen, började direkt städa köket och sen gick jag ut och skottade. Sen jag kom in har jag städat resten av huset. Jag vet att mammor gillar det här, det har någon sagt till mig. Därför tycker jag att man inte ska göra det alltför ofta för då är de vana att man gör det. Om man inte gör det så ofta blir dem ännu gladare än om man skulle städat hela huset ofta haha.
Har städat alla rum i huset utom mina egna. Det får vänta ett tag, jag är helt slut i kroppen.
Nu är det bara och vänta och se mammas reaktion när hon kommer hem från jobbet och bara kan ta det lugnt. Hon behöver inte laga mat för det gör Björn idag, och städat, ja det har ju jag gjort.
Vi hörs senare!

halva kvar..

Jag bokstavligt talar HATAR snö! snö är fint tills det kommer till skottningen.. det är inte fint och långt ifrån kul. jag tänkte ni som bor i lägenheter kan komma hit och skotta om ni har tråkigt. få lite frisk luft o så där. på det viset är det väldigt skönt. Det är nog också det ändå som är skönt med snö? Har hittills skottat halva uppfarten nu är det bara den andra halvan kvar.. Jag har även gjort Hannas brevbärar kompisar en tjänst, nämligen skottat så vi får någon post. Nu är ja dö svettig så ska snart gå och ta mig en dusch och sen städa mina rum och göra mamma lite tjänster. jag har hört att hon blir glad av sånt... Snälla gud gör så att det inte snöar mer iår, jag har skottat tillräckligt !


händelser och dylikt

Idag har jag vart med Taki på stan och hjäpt honom med några julklappar. Efter stan tog jag bussen till mormor och morfar där även mamma var och hälsade på. som vanligt bjöds det på fika som det alltid gör hos gamla. det är fika och mat om vart annat. mamma tvingade även med mig och handla. Sen skulle vi in i spoelbutiken brevid och köpa lite lotter till farmor. Då kom jag på att ja hade en gammal lott som hade legat i plånboken hur länge som helst som jag kunde lösa in. När vi väl kom fram till kassan så säger tjejen där att den är inaktiverad. Hon ringde nått nummer. Konstigt tyckte jag, de borde väl alltid funka att hämta ut om man vunnit en gång i tiden.. Hon frågade mig när jag köpt den.. jadu det var nog i Januari eller nått. Oj inte konstigt att de inte funkar den gick ju ut 1 Augusti 2009. Haha så typiskt mig säger jag bara!
kom nästan precis hem har bara hunnit få i mig lite mat. eftersom vi vart borta imprincip hela dagen allihop så bästämde vi oss för att köpa pizza. Måste bara rekomendera sunda pizzeria om ni vill äta en suverän kyckling sallad. Nu är jag proppis och snart börjar programmet om Anna Anka som man verkligen inte får missa. Kul Jul, tupp ju.

21 dec och 3 dagar kvar..

Dagen har vart bra. Malin och Andreas åkte nästan precis hem till skåne för det ska tydligen bli ett riktigt busväder imorgon. Ikväll har vi bara kollat på Anna Ankas program, sjukt så konstig hon är man blir ju bara arg på henne. Sen var det nått program av den andra hollywood frun Maria Montasami. Hon är riktigt skön hon. "Jag har tjänat ihop pengarna helt själv" fast i själva verket är det hennes man som betalar ut pengarna haha...
Nog om det imorgon får vi se vad jag hittar på, kanske åker in till stan en sväng igen medans busskortet ändå funkar. skönt med lov att få sova så länge man vill och gå och lägga sig precis när man vill.

nu har de nått sin gräns

Det känns skönt och ha fått ur sig allt skit nu. Jag hoppas att du inser vad du håller på med, jag tänker inte tillåta det här längre. Att du inte gör som du säger gör mig väldigt arg och många andra saker också. Nu har det gått tillräckligt långt, det här är inte direkt första gången du gör så här. Jag är helt klart för snäll, det är alltid jag som ska rätta mig efter dig.Nu har de här nått sin gräns, från och med nu ska jag göra exakt vad jag vill och inte rätta mig ett dugg efter dig och till sist jag säger precis vad jag tycker. det bästa är väl att du får veta det så du förhoppningsvis lär dig nått av det...

lilla julafton

Var i sthlm idag och hälsade på Björns bror som ligger nedsövd på karolinska med massa slangar och maksiner överallt. Hoppas allt går vägen och att du klarar det här. du är bara 48 år och förtjänar ett längre liv än så här. Tur att det finns apparater som kan hålla igång människor. Det är bra att du får vila ut, hoppas nu bara att ditt hjärta återhämtar sig under de kommande dagarna så allt går vägen. Annars hoppas och tror jag att det finns vänliga människor därute som kan donera. Det ska iallafall jag göra när jag blir stor.
Efter att vi vart på sjukhuset och hälsat på begav vi oss mot täby köpcenter och gick i lite affärer. Köpte lite julklappar till mig själv men jag hittade även en till julklapp till pappa och det var den allra sista. Nu är det bara att vänta in julafton så man får ge alla sina julklappar. Ikväll har vi haft en liten julafton och björns barn som bor i skåne fick sina julklappar. även jag fick ett väldigt fint armband av dem därnere i landet. Mamma och björn gav mig också en julklapp i förväg som jag valt ut idag i sthlm. det var matchande trosor och bh i baby rosa, I like.
Snart ska jag gå och lägga mig tror jag (blir troligtvis inte så) Imorgon är det en ny dag med nya möjlighter.

stockholms färd

Mysig kväll med Lovisa igår!
Nu har jag precis ätit frukost, duschat och nu ska jag gå och fixa håret och sminka mig lite granna. Måste bara säga att brun-utan-sol fungerar rätt bra. Kände att jag var väldigt blek så jag doppade mig i färgburken. Om ett tag ska jag och familjen åka upp till stockholm och gå i lite affärer och även hälsa på Björns bror. Det är hur min dag kommer se ut. om ni vill mig nått så når ni mig på mobilen.


Lovisa är hääär och lyser upp mitt hus nanan



Lovisa bästa kom hit ikväll och vi har gjort det vi brukade göra på de gamla goda tiderna, nämligen sjungit singstar. Vi stängde precis av och satte på tvn där programmet dansbandskampen visades. En liten del av släkten är där uppe i strängnäs och hejjar på mammas kusiner titanix som nu är i final med the playtones. Inte för att jag är intresserad av det men det skulle vara kul för Titanix och vår släkt skulle även bli glada om de vann! Så fort vi vet vilka som vinner ska vi spela Marioparty, även det en gammal tradition. Nog för denna gång.


fina jul med snö och allt





Från mig till er alla önskar jag er en riktigt God Jul!

fotbolls kollande i sportis

vaknade precis upp efter att ha slumrat till ett tag, jag skulle ju bara vila ögonen lite.. Snart är det mat och sen ska jag bege mig ut i kylan till sporthallen och kolla när alla tjejer spelar. Såg att det var väldigt kallt ute, -11 grader bäst att jag letar fram mina varma vantar innan jag kilar. En riktigt varm tröja och sockor ska jag också ta på mig för jag alltid är så frusen nuförtiden.
Nu är det lov och det betyder inga gränser, vad som helst kan hända! hur tokigt det än är. Ta det lugnt!

dagen innan julavslutningen

Hade en lektion i skolan idag och det var ekonomi i en timme. skapligt mycket snö det var! man såg inte ens ut genom fönstret för att snön hade lagt sig uppepå buskarna. Efter skolan åkte vi ner till stan i en fullproppad buss och kollade i lite affärer och köpte julklappar. present till pappa avklarad och till poppen. Den här gången behöver han inte sitta vid mig och blänga och springa iväg med mina presenter. Nu får han allt en egen liten julklapp hihi. Jag bara älskar att köpa julklappar det är så himla roligt. Vi tog även en fika på kumlinz och satt där i en oänlighet och bara prata. Sen kom pappa och hämta mig och skjutsa mig till oxelösund, vilken otroligt snäll pappa man har. Har även hjälpt björn lite för vår ena bil som vi inte kör med hade bromsarna låst sig på så den bara gled när man gasade. Sen tog det stop för han backade in i vår buske som ändå ska bort. Då kom jag till hjälp och puttade på så den skulle komma loss. Och tillsist kom den loss. Men bromsarna är fortfarande fastrostade eller vad det var..
Mamma kommer in till bordet och sätter sig halvt påklädd.
Mamma vart ska du?
- till Kina
Jaha okej ha de så trevligt sa jag då. Men nu var det så roligt att vi skulle till restaurangen men det förstod jag från början men tyckte det var lite kul haha.
Nu är det dax att ta på sig och kila. simma lungt eller hur du vill göra.


mycket snööö

Herre gud dra mig baklänges! Jag vaknade precis, skönt med sovmorogn till 10. Jag gick precis upp till fönstret och  lyfte lite på rullgardinen, och insåg vad mycket snö det har kommit under natten. Nu vil jag ut och åka pulka och vara liten för ett tag. Nu ska jag gå och fixa mig och äta lite frukost sen ska ja fråga pappa om han kan skjutsa mig till skolan. Inte tänker ja gå i det här vädret. ta hand om er och håll i hatten!  

vad ska man göra?

Vart ska man lägga sin tid när man inte har något plugg? Det är hemskt och säga men man är nästan uttråkad för man inte har något plugg. ni hör ju hur det låter, helt sjukt! Vi är så vana vid plugg vid det här laget, varje dag imprincip hela hösten har vi knappt haft en enda pluggfri dag då man inte har vart tvungen att göra nått som har med skolan att göra. Och nu när man väl har en pluggfri dag, ja då vet man inte var man ska göra av den? Annars när man har så mycket plugg har man alltid andra saker att göra. Skönt med lov på fredag för det är verkligen fullt i mitt huvud nu det går inte in en ända sak till. På lovet blir det att vila upp sig riktigt för sen är det samma visa igen.. då vet man vad man gör på dagarna iallfall...

no more homework

precis hemkommen till pappa. idag blir en lugn kväll känner jag, inget plugg mer för iår! tack och lov för det.
Hade 2 prov idag. det började med matten som gick rent åt skogen, jag kunde inte ens G uppgifterna och då är det katastrof. Jag som hade pluggat och allt.. Som tur var så var det bara en diagnos som inte betygsätts. och det är nog bäst skulle ja tro. Poppe ligger här brevid mig och vi myser, han är bara för gosig. nu väntar jag på att pappa ska laga klart maten. oh no märkte precis att mitt spel är nedlagt. nu blev jag inte glader! va ska man göra nu då?
 

Ett sånt här hus skulle jag vilja bo i..


snöskottning

Phuuh sitter här och pustar ut efter snöskottningen. det  tillhör inte vanligheten att jag skottar snö. skottade heeeela uppfarten och den är inte liten. Det var faktiskt riktigt skönt att vara ute i friska luften,  man känner sig så där liten som när man gick på dagis och var ute och busade och åkte pulka i snön. Jag vill vara liten igen och inte ha några bekymmer alls om någonting..
När jag ändå håller på kanske jag ska städa mitt rum också. för er som känner mig vet nog hur det ser ut i det här läget. fullkomligt katastrof. ren tvättade kläder i en stor hög på soffan och saker slängda precis överallt.
Blir även till att plugga derivatan som en tok ikväll. Hjäälp diagnos imorgon och jag har glömt bort allt. det här kan inte sluta på mer än ett sätt...
Så från och med imorgon är jag tillgänglig på fritiden!

ingen engelska heller (y)

Jag fick precis reda på att engelskan är inställd och det betyder inget speech och en lång håltimme. denna dag gick från en hemsk dag till en super bra dag eller bättre än den skulle vart iallafall. nu är jag glad, hoppas ni också är glada, hejdå.

no history

Lovely, ingen historia idag. Det som är sämre är att vi kunde haft sovmorgon till 10. Nu ska jag faktiskt helt ärligt plugga filosofi och träna på mitt speech.  2 stora saker idag och 2 prov imorrn jaavisst ja gillar det säkert..

lite plugg och annat kul

sov knappt något natten som var jag bara låg och vred mig, låg så ett tag, vred mig igen, igen och igen. Efter 2 timmar somnade jag efter mycket vridande. Även fast jag var hur trött som helst blev skolan idag, huvudvärken tycktes iallafall ha släppt. Vi fick tillbaka ekonomi provet idag, G+ och det bästa man kunde få var VG så jag vart rätt nöjd. Om man ville fick man skriva om det vi får se hur jag gör, kan ju vara värt ett försök iallfall.
När jag kom hem så sa mamma att hon hade köpt en plattång... jaha okej den är väl som alla andra tänkte jag. När hon visade den började jag nästan skratta. Plattången var hur liten och söt som helst. en sån liten plattis önskar jag mig i julklapp endast för att den var så söt. hihi
det ryktas om att vi snart ska designa vårt pepparkakshus som vi alltid gör så här till julen. Iår ska vi försöka oss på att konstruera vårt hus, spännande! Nu ska jag gå upp dit upp och kolla läget och se om maten är klar snart.


ajajajjjj

Hudvärken tycks inte ha släppt fast jag tog en tupplur förut. nu är dert sängen som gäller och hoppas på  att jag mår bättre imorgon. eller hoppas på att jag inte mår bra så jag får sovmorgon och slipper gå till halv 5. aja gonatt!

13/ 12

psykologi hemtenta- check, engelska speech- check, filosofi- lite check, sen är det bara ett psykologi läxa om något fall som ska göras till imorgon... Min nedrans huvudvärk kan gå och döö. just nu vill jag bara gå och sova men klockan är ju bara sju. kan vi inte spola fram tiden så att vi får lov? endast 5 dagar kvar.
Nu ahr ja bestämt mig för att sova iallafall ett litet tag så min huvudvärk förhoppningsvis blir bättre.

värdelösa söndag

Söndag Söndag värdelösa Söndag! Plugg är det som står på schemat som vanligt på Söndagar. det är nog därför jag inte tycker om Söndagar... Sitter här och förslker dunka in lite filosofi i huvet. Sen blir de till att börja på engelska speech saken som ska vara klar och redovisas på tisdag. attans jag som inte ens har börjat. och så var det matte prov imorrn ja. Jätte bra att jag glömt de böckerna i skolan. Kommer bokstavligt talat få IG. matte prov på en måndag morgon är inte att leka med, dessutom direkt efter helgen. Blir att blugga lite innan vi börjar skulle jag tro. ahhh döda mig 4 saker innan lovet. Sen är det inget plugg på 3 supersköna veckor!

stockholm trip

Idag var det stockholm som stog på schemat som jag tidigare nämnt. Vi tog tåget upp vid kvart över 10, strosade runt i massa affärer och shoppade. tanken med resan var att vi skulle handla julklappar.. det blev en liten ynka julklapp, resten gick till oss själva. hitta förvånadsvärt lite, en blå vit randig tröja, hårband med nått glitter gjox, ram, 2 par skor, mina favorit schampoo och balsam och en hemlig sak som ni kanske får se en annan dag. bilder på det jag köpte och bilder från dagen kommer förhoppningsvis upp här någon dag. Dagen har vart toppen men höll på att sluta i lite smått panik. Vi gick till centralstationen och var där lite mer än 1 timme innan tåget skulle avgå. vi kollade upp från vilken perrong vi skulle åka - perrong 11 regional stog det. Därefter gick vi till mcdonalds och tog oss en glass och satt där och väntade på avgång. vi hade en marginal på 15 minuter för vi visste ju ändå exakt vart vi skulle för det hade vi precis kollat upp. När det var 15 minuter kvar tills avgång begav vi oss mot perrong nummer 11. väl därnere tittade lovisa på en sån där lista där det står var och när tågen ska avgå. Tåget till Nyköping går ju från perrong 10- det har blivit ändrat konstaterade vi!  det var nu bara 10 minuter kvar till avgång, hjärtat började slå lite snabbare.. Vi visste iallfall ungefär vart vi kom ifrån. Vi sprang upp till övre plan där man kommer in genom alla rulltrappor och vanliga trappor och letade förgäves efter perrong 10 och tillsist hittade vi den, i absolut sista sekund. Vi han med tåget och kunde därmed pusta ut. Vi hade iallafall en super bra dag med mycket ont i fötterna sen när vi kom hem. Det snöade även lite lätt i sthlm och nu när jag kollar ut ser jag att det är helt vitt på backen här också. Hoppas bara den stannar till jul..

gamla bilder på mig och Lovisa <3




Här får ni lite gamla bilder på mig och Lovisa <3
Imorn tar vi 2 tåget till stockholm och shoppar massa julklappar. ni får höra imorgon hur det gick för 2 tjejer att hitta och lokalisra sig i huvudstaden. Vi ska ha det bäst och ni får också ha det bra därute.

skolfoton 2009



Lite sent kanske, men fick dem precis skickade till mig. Skolkatalogen borde också dyka upp i brevlådan snart tycker jag!
Ei08A- klassen som är fokuserad och engagerad.. hör ni ironin i det ?

hemska sjukdomar

Idag har jag och pappa övningskört igen. det gick riktigt bra tycker jag personligen. det går bara bättre och bättre för varje gång. Ingen kängrusoppa här inte! efter vi kört ett tag åkte vi och köpte mat från Rhodos,Mmmm så gott. Sen har jag bara tagigt det lugnt och kollat lite på psykologin igen nu när jag har haft tålamod ett tag. Men nu har jag bestämt mig, den är klar! jag kan ju inte göra bättre än vad jag kan..just nu ligger jag i fotöljen och kollar på något program på 3 an där det är en 16 årig flicka som ser ut som om hon vore under året. Hon kan varken prata eller gå själv jag tycker väldigt synd om henne. tänk om någon ändå kunde uppfinna något som botade alla sjukdomar..



långt från skolan hem till pappa..

Kom precis hem till pappa. Gud vilken enormt tråkig och låååång väg för mina korta små ben. På vägen hem såg jag ett djur som jag trodde var en hund, när jag kom lite närmare visade det sig att det var ett rådjur. den var söt där den skuttade fram. fast egentligen är jag lite rädd för sånna stora djur.
Slängde precis i mig lite korv och potatismos som pappa hade fixat ihop och lagt i en matlåda till mig eftersom han inte har kommit hem från stockholm än, men han lär dyka upp snart. Ska kanske kolla lite på psykologin igen när mitt humör väl är på topp. Iallafall tills jag börjar med det.. Annars så får vi se vad kvällen har att bjuda på.

bara några futtiga dagar kvar.

Just nu hatar jag psykologi till och med mer än filosofi och då är det nått som inte stämmer! Håller på med hemprov tentan om något som kallas perception om potters modell med de fyra P:n eller nått. om jag ska vara ärlig så vet jag inte ens vad jag har knåpat ihop för något i arbetet. men förstår inte så jag ger upp nu och hoppas på det bästa. dagen har gått fort åkte till skolan gick på matten, jobbade ett tal. ja ni läste rätt, ett tal och det är inte och leka med. Vi jobbade faktiskt nästan hela tiden och var fokuserade till största delen av lektionen. Efter skolan gick jag och farmor och fikade på pirncess, mysigt värre! sen blev det en snabbis på stan med lovisa. Köpte ännu en julklapp och lite små saker till mig. sen åkte vi och hälsade på de gamla ett tag också. det är vad jag hunnit med idag typ. Snart väntar sängen för att sedan vakna upp till en soft skoldag imorgon. ekonomi- hål as länge- lyssna på poliser- geografi-sluta- hem.
bjuder på en ful bild, jaaaavisst!


vakna tidigt

Vaknade för ungefär en timme sen,  ligger fortfarande i sängen. Första gången jag vaknade idag var vid klockan 7 när någon gubbe som skulle koppla in fjärrvärme klev in genom dörren. det har vart ett väldans liv hela morgonen. sköönt och få sova lite längre än vanligt iallafall för ibland är jag rätt så morgon trött men om du frågar någon annan är det nog tvärt om.. Nu ska jag snart gå upp och göra mig iordning för bussen går om 1 timme orkar inte ta bussen tjugo i 12 när någon gubbe håller på här hemma så man inte kan spela hög musik och göra som man brukar.
Vi hörs efter skolan.

Händerlser är roligare när man upplever dem än om man får dem berättade för sig

Idag var det skol sm i innebandy för vår del. i första matchen hade vi övertaget i ända tills slutet då Igelsta tillsist vann. Den andra matchen var mot någon skola i telge, nästan alla i det laget spelade i div 1. De var riktigt spel skickliga och hade ett jätte bra passnings spel och farten i benen var inte heller något att leka med. De vann tillslut mathen med 7-1. Det ända målet i matchen stog jag för. Vi hade chanser men hade lite otur att få in dem bara.. Jag måste erkänna att de var riktigt bra på att skjuta..
När vi kom tillbaka till skolan var det bara att skriva religionsprov som var hur enkelt som helst fast jag inte pluggat speciellt mycket. Eller jo jag hade ju pluggat men jag blandade ihop vilken person som gjorde vad. Det måte vart ett G-prov för det var inte några direkt motivera svar som alla lärare tjatar om.
Efter religionen skulle vi egentligen haft filosofi. vi skulle ha fått vänta en timme på lektionen och slutat halv fem, Istället för det gick vi och letade upp Vår lärare som satt i aulan och lyssnade på poliserna. Först försökte vi få någon som satt där inne att säga till Johannes att han skulle gå ut för att vi behövde prata med honom. Det gick inte så då gick vi ut och kollade in genom fönstret i aulan och försökte se var han satt någonstans. Vi såg han sedan reda sig upp och gå ut och då sprang vi till in. in kom vi inte för vi blev utelåsta haha! så vi ringde de andra som satt och väntade utanför aulan och dem kom och öppna. När vi kom dit sa dem att de sagt till någon tjej som skulle gå in där och frågade om hon kunde fråga en skäggig , skånsk och hårig snubbe om han kunde gå ut.. det är inte så svårt att hitta rätt person haha, men jag diggar Annelies beskrivning!
Imorgon har jag sovmorgon till halv ett. Bara matte i en timme och sen slutar jag. Jag känner att jag är tvungen att gå dit för det vi jobbar med är ingen barnmat som vår lärare skulle uttryckt det. Ni som inte läser matte C vänta ni bara.. derivatan är inte och leka med.
Oj det här blev visst en tråkig och lång uppsats och med det tackar jag för mig för den här gången.

renovering

Bloggen är under renovering det är därför den ser ut som den gör. Ska försöka fixa den så fort jag kan.
måste bara fixa någon ny bild men la upp en så länge sen får vi se hur det slutar.

födelsedagsfirande



idag blev jag firad av mammas sida av släkten, fick de fina örhängena på bilden ovan och pengar. Fast den bästa presenten var nog ändå den superfina boken min bästa kompis Lovisa gjort till mig. Där hade hon satt in massvis med gamla bilder på oss. och ja vi fick oss allt ett gott skratt!
Som ni ser så hände allt i min källare, allt från att skjuta bollar på varandra till att spela innebandy eller bara springa runt och skrika massa konstiga saker som inte vi äldre förstår oss på.. Uräktar bilderna från mitt stökiga "lekrum". det är precis vad vi kan kalla det idag.
efter allt tjohej blev jag trött och nu väntar sängen.

julfeelings



En härlig söt jul låt.
Nu börjar julfeelingarna på riktigt när man får lyssna på julmusik och när det är mysiga små ljusstakar i alla dess fönster som glimmrar så fint. om det ändå kunde komma lite snö..
Nu har jag precis duschat och fixat mig. snart är det mat också hoppas jag för jag svälter typ.

17 år nu


Idag är det min dag! fyller som sagt 17 för er som inte vet det. tråkigt och fylla sent när man vet att alla snart blir 18 och jag som precis fyllt 17. en sak är bra, jag kan känna mig lite yngre iaf....
Tack allihopa som har grattat mig, det betyder otroligt mycket!

Skolan idag as always. Sen hem till pappa och bli firad av pappas sida.
Fick många fina presenter, men det är ändå tanken som räknas tycker jag.
Det här är vad jag fått:  halsband, armband, nagellack, presentkort på micke o co, nya hörlurar (äntligen), hårvårdsprodukter, några läppglans, puder, ögonfransböjare och självklart pengar. Mammas sida kommer hit på söndag och firar mig. då blir det fullt hus och mer presenter! Bilder på presenterna lär komma upp inom kort.
Snart börjar idol och det är bara 3 kvar om jag minns rätt. Hejja Tove! vi hörs.

lyssna och njut



dagens låt lady gaga- bad romance

Dagen har bestått av prov och engelska reading test. svara inte på en enda fråga på de sista pappret och inte många på det innan heller. Engelska är inte min starka sida som sagt. efter skolan åkte jag och pappa och övningskörde på riktig väg för första gången. det gick hur bra som helst men kanske inte det bästa att börja med mörkerkörning i en skog där vägen svängde hit och dit? Fcik även köra på en annnan väg där ute på femöre på en riktig 70 väg. Jag kom upp i 60 sen sa pappa att det räckte. han var nog lite rädd trots allt! 60 gick faktiskt rätt snabbt men ändå modigt av mig och köra det första gången på vägen tycker jag! jag kommer nog bli som min mamma och köra lite snabbt på motorvägen och även på andra vägar och inte som min pappa som kör typ 90 på motorvägen. jag brukar få säga til han att gasa på lite för det går så sakta haha!
Imorrn är de som sagt min dag så jag ska gå och lägga mig snart och hoppas jag kan sova. efter skolan ska jag hem till pappa och bli firad sen får vi se vad kvällen bjuder på.

match

Mat på olearys med laget. Maten var inte så bra som jag hade väntat mig och vi fick vänta hur länge som helst. Efter maten sprang vi till matchen. Gud vilken match måste jag säga! hur spännande som helst...När den ordinarie matchtiden var slut stog det 8-8. och för er som inte vet så får det inte bli så i så här höga serier. det vart sudden på 5 minuter. efter bara 1 minut gör onyx det avgörande målet och vinner matchen och hela publiken jublar och klappar händerna. Bra gjort grabbar kul o se kul och se. Nu har jag precis kollat igenom det sista inför det praktiska bokföringsprovet som vi har imorgon. Toppen att vi har 2 lektioner man verkligen måste tänka och anstränga sig på. Engelska reading test på det också. Efter skolan kanske ja svänger förbi pappa ett tag och övningskör för det skulle han uppskatta. Vi hörs imorgon!

ligger i sängen med massssa täcke och tjocktröja



Ligger i sängen med täcka och tjocktröja.fryser, vill verklign inte gå upp ur sängen! jag vaknade iallafall precis upp, togv en liten tupplur efter skolan för jag ar så trött. Snart ska jag iväg och äta med laget, damlaget och USAs landslag på olearys. `När vi är mätta och belåtna ska vi kolla när A-laget krossar Visby. Lite ekonomi plugg på det sen sängen. Det var och är vad min Onsdag kommer att bestå av. Förresten så är det mitt namns dag idag.. alltså min namnsdag. Och snart är de min dag också! Pusss

RSS 2.0